Šiptari se uključili u predizborno rušenje predsednika Srbije! Seljimi traži pobedu opozicije i smenu "balkanskog nasilnika" Vučića!

13.12.2023

15:04

0

Tajkunska opozicija u Srbiji dobila je otvorenu podršku iz Prištine.

Šiptari se uključili u predizborno rušenje predsednika Srbije! Seljimi traži pobedu opozicije i smenu "balkanskog nasilnika" Vučića!
Copyright Tanjug/Rade Prelić

U kontekstu predstojećih izbora u Srbiji, Petrit Selimi, bivši ministar spoljnih poslova Kosova, otvoreno je podržao opoziciju u Srbiji, ističući njihovu borbu protiv aktuelnog predsednika Srbije

- Vučićev ključ izborne pobede u Srbiji: zarobljeni mediji. „Odavno je postao kao dosadan gost na žurkama koji svima uporno dosađuje pričama o sebi..." - Sjajna priča o balkanskom siledžiji Vučiću - odvalio je Seljimi na platformi Iks, bivšem Tviteru.

 

 

Sve je, dakle, jasno. Jasno je ko je najveći trn u oku svima u Prištini i ko se istinski bori za srpske nacionalne interese.

Podsećamo, dok takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti zabranjuje srpske izbore na KiM i brani predstavnicima Srbije da posete južnu pokrajinu, za lidere opozicije  prostire crveni tepih i pušta ih bez ikakvih problema da pređu administrativne prelaze!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike