"Zoran Janković dolazi danas da podrži našu politiku"

14.12.2023

09:44

0

Predsednik je dodao da je tokom kampanje SNS govorila o svim onim stvarima koje su urađene u prethodnom periodu

"Zoran Janković dolazi danas da podrži našu politiku"
Copyright TV K1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros izjavio da će gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković doći danas da podrži našu politiku i kandidata za gradonačelnika Šapića.

Inače, i predsednik Mađarske Viktor Orban je poslao pismo podrške Aleksandru Vučiću.

Predsednik Srbije rekao je da smatra da je SNS možda imala najbolju kampanju od kako učestvuje na izborima, a koja se zasnivala na rezultatima rada. 

Predsednik je dodao da je tokom kampanje SNS govorila o svim onim stvarima koje su urađene u prethodnom periodu - o bolnicama koje su izgrađene i rekonstruisane, domovima zdravlja, nabavljenim magnetnim rezonancama, X i gama noževima, mamografima. Vučić je istakao da ljudi znaju da je on ozbiljan čovek i da, kada nešto kaže i obeća, to i ispuni i to tako i bude.

"Da li će da bude 1.376 ili 1.419, ali biće oko 1.400 evra prosečna plata u Srbiji do kraja mandata", konstatovao je Vučić. Istakao je i da je glumac Predrag Miki Manojlović rekao da živi za EXPO i da mu se mnogo raduje.

"Nama je EXPO prilika da izgradimo celu Srbiju. Zamislite samo Beograd, u kojem ćete da imate voz od aerodroma do centra grada. Voz od aerodroma do Obrenovca, u kojem ćete da imate kompletan prsten oko Beograda", naglasio je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike