Jedva završio srednju školu, a govori da je potrebno da vladaju najbolji: NATO opozicija - jedna politička, prazna priča (VIDEO)

14.12.2023

07:19

0

Vučić je istakao da se pokušava predstaviti slika kako su oni "urbani i pametni", čak i kada ne završe školu, dok su svi ostali "krezubi"

Jedva završio srednju školu, a govori da je potrebno da vladaju najbolji: NATO opozicija - jedna politička, prazna priča (VIDEO)
Miroslav Aleksić - Copyright M.K./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji "Prva tema" na TV Prva, između ostalog govorio je i o opoziciji.

- Imali su pravo da organizuju skupove svuda, i jesu, samo su lagali da im neko nije dopustio. Imali su ih u najvećim salama u Srbiji - rekao je Vučić govoreći o predstavnicima NATO opozicije.

Vučić je istakao da se pokušava predstaviti slika kako su oni "urbani i pametni", čak i kada ne završe školu, dok su svi ostali "krezubi".

- Nemam nikakav problem sa tim, uvek je postojao jedan deo NVO koji bi sa pojedinim političarima želeo po svaku cenu da iskaže svoj politički stav kroz pamflete koji najčešće ne znače ništa. Oni su urbani, pametni, makar nisu ni nikakvu školu završili, mi smo neuki, krezavi... - rekao je srpski predsednik.

Vučić je dodao da sve vreme predstavljaju sebe kao "elitu" i "izabrane", kao one koji bi "morali da vode zemlju", a neverovatno je da upravo najgori među njima, koji nisu mogli razred da završe, govore kako treba da vladaju najbolji.

- Najgori među njima vam govore o tome kako je potrebno da vladaju najbolji, a oni su najbolji, a ko ih je izabrao da su najbolji - rekao je Vučić aludirajući na snimak Mikija Aleksića u kome goovri kako najbolji treba da vode zemlju.

Pogledajte:

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike