"Ne pobeđuje se Vučić tako što protiv njega kandiduješ harmonikaša iz Trstenika!": Čeda Jovanović rasturio Aleksića! (VIDEO)

12.12.2023

20:14

0

Autor: 24sedam

On je istakao da se tako ponižava svako pristojan u Srbiji u kojoj će Vučić biti osuđen na vlast sve dok mu je alternativa Đilas

"Ne pobeđuje se Vučić tako što protiv njega kandiduješ harmonikaša iz Trstenika!": Čeda Jovanović rasturio Aleksića! (VIDEO)
Miroslav Aleksić - Copyright Printscreen/X

Lider LDP-a Čedomir Jovanović napravio je satiričan video o Miroslavu Aleksiću, koji je objavio na društvenoj mreži X.

- Ne pobeđuje se Vučić tako što protiv njega kandiduješ harmonikaša vunderkinda iz Trstenika koji je pored Beogradskog, Novosadskog, Kragujevaškog i Niškog univerziteta otkrio Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitrovici, pa ga još završio kao da mu je uzor bio Nebojša iz Beograda - napisao je Jovanović. 

On je istakao da se tako ponižava svako pristojan u Srbiji u kojoj će Vučić biti osuđen na vlast sve dok mu je alternativa Đilas.

- Mora drugačije - dodao je lider LDP-a.

Podsetimo, Čeda je prethodnih dana objavio snimak sa podsećanjem na 1992. godinu kada je Dragan Đilas bio predstavnik studenata i zastupao ih na razgovorima sa tadašnjim predsednikom Slobodanom Miloševićem.

Antonio Ahel/ATAImages
Čedomir Jovanović

U tom snimku, Jovanović je kazao da je Đilas zbog svog dupeta pokrao studente te godine, prodao Borisa Tadića te da je zbog svog dupeta uništio Demokratsku stranku.

On je objasnio i da je Đilas posle svega toga krenuo na njegovu porodicu kao i na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Takođe, javnost zna da je lider LDP-a poslednjih dana u klinču sa Draganom Đilasom, predsednikom Stranke slobode i pravde, kojeg je preko medija optužio da je 2000. godine reketirao "Pekabetu".

- Zoran Đinđić 7. oktobra 2000. godine podneo krivičnu prijavu protiv Đilasa, zato što je ovaj 6. oktobra došao u "Pekabetu", doveo sa sobom neku ćelavu barabu koju je predstavljao kao čeoveka iz obezbeđena, okupio sve direktore "Pekabete" i tražio da se potpiše ugovor sa njim za njihovo reklamiranje - rekao je Jovanović u snimku koji je objavio na svom tviter nalogu. 

Takođe, lider LDP-a na mreži X nedavno je objavio i satiričnu pesmu o Draganu Đilasu

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike