Đilas se sakrio ispod Marinikine suknje i odatle vodi kampanju: Čeda Jovanović rasturio tajkuna, lidera opozicije (VIDEO)

05.12.2023

16:38

0

Čeda je pričao o odnosu političara prema narodu, navodeći da svi treba da izađu i razgovaraju sa narodom, kako to i on čini

Đilas se sakrio ispod Marinikine suknje i odatle vodi kampanju: Čeda Jovanović rasturio tajkuna, lidera opozicije (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović oštro je u jednom intervjuu udario na Dragana Đilasa.

Čeda je pričao o odnosu političara prema narodu, navodeći da svi treba da izađu i razgovaraju sa narodom, kako to i on čini.

- Što ne izađe Đilas pred ovaj narod? Svaki moj razgovor sa čovekom počne tako što izađem pred njega i kažem glasaj, a znate kako se završi, tako što kažu "glasaću" i kaže "evo ti ruka" - poručuje Jovanović.

Lider LDP-a je nakon toga rasturio lidera opozicije Dragana Đilasa poručivši mu da se on krije iza suknje Marinike Tepić.

- Neka izađe on (Dragan Đilas). Šta se krije iza botova po Tviteru? Pobegao pod suknju Marinike. I odatle misli da vodi kampanju. Na Republici Marinika, na Gradu ona Mila Popović, baš ga briga - rekao je Jovanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike