Marinika načisto prolupala: Optužuje Vučića za ono što je učinio njen šef Đilas?! (VIDEO)

05.12.2023

12:41

0

Zanimljivo je da o korupciji priča Marinika Tepić, Đilasova potpredsednica stranke a Dragan Đilas je zvezda izveštaja Saveta za borbu protiv korupcije i po sopstvenom priznanju "zaradio" je 619 miliona evra dok je bio na vlasti

Marinika načisto prolupala: Optužuje Vučića za ono što je učinio njen šef Đilas?! (VIDEO)
Marinika Tepić - Copyright YouTube/Newsmax Adria

Marinika Tepić, kritikovala je predsednika Aleksandra Vučića, a licemerno je  zaboravila da je baš ono što zamera Vučiću, deo biografije njenog tajkunskog šefa, Dragana Đilasa. 

- Glavni alati vladanja Aleksandra Vučića su siromašenje naroda, korupcija i nasilje - kaže Marinika Tepić, zaboravljajući da je Vučić podigao Srbiju koja je ekstremno siromašila u vreme njenog šefa Đilasa. 

 

 

Ne znamo da li je Marinika jela bunike pre nego što je odvalila ovakvu glupost, ali znamo šta su činjenice. Čak i  Donal Mekgetigen, šef misije MMF-a, priznaje da je siromaštvo u Srbiji od dolaska Vučića na mesto premijera 2014. godine prepolovljeno.

Zanimljivo je da o korupciji priča Marinika Tepić,  Đilasova potpredsednica stranke a Dragan Đilas je zvezda izveštaja Saveta za borbu protiv korupcije i po sopstvenom priznanju "zaradio" je 619 miliona evra dok je bio na vlasti. Pametnome dosta! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike