Aleksić umesto da se pokrije ušima pametuje: Soli pamet o lečenju dece, a trebalo bi da ustane i aplaudira Vučiću

01.12.2023

07:25

0

Kao i svaki put do sada, kada neko iz tajkunske opozicije napadne predsednika Vučića, demantuju ga rezultati vladajuće stranke

Aleksić umesto da se pokrije ušima pametuje: Soli pamet o lečenju dece, a trebalo bi da ustane i aplaudira Vučiću
Miroslav Aleksić - Copyright M.K./ATAImages

Miroslav Aleksić, koji se nalazi na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" nastavio je sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kao i svaki put do sada, kada neko iz tajkunske opozicije napadne predsednika Vučića, demantuju ga rezultati vladajuće stranke, a oni su jasno vidljivi i takvi nedostižni opoziciji.

Aleksić je u debati pričao o lečenju dece, a dotakao se toga da bi trebalo, kako kaže, da dođe do promene prioriteta.

- Treba da dođe do promene prioriteta, da ne bacamo novac na nepotrebne stadione dok decu lečimo SMS porukama - rekao je Aleksić.

Malo se zaigrao izgleda pošto su činjenice nešto što mu ne govori u prilog.

Za retke bolesti od 2008. do 2012. uloženo 130 miliona dinara, a Vučić od 2013. do 2023. - 12,3 milijardi, dakle u vreme predsednika Vučića sto puta više.

Kada je reč o inovativnim lekovima, za vreme njihove vlasti u trajanu od 8 godina, uveden je 21 inovativan lek, do je Vučić za 6 godina uveo 80 inovativnih lekova.

A kada već pričamo o deci, Aleksić je verovatno zaboravio da smo za vreme predsednika Vučića postali prva zemlja u Evropi koja dobija lek za "deu leptire", a koji košta 660.000 dolara godišnje po detetu.

Dakle, Aleksiću je bolje da se pokrije ušima, ustane i aplaudira Vučiću umesto što neosnovano napada zarad jeftinih političkih poena, ali to mu neće proći. Rezultat takve politike videće se na izborima 17. decembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike