Tadić rasturio Đilasa: Nastavlja se neverovatna prljava kampanja liste "Srbija protiv nasilja"

30.11.2023

22:01

0

Nekadašnji predsednik Srbije je izneo optužbe i za urušavanje opozicije

Tadić rasturio Đilasa: Nastavlja se neverovatna prljava kampanja liste "Srbija protiv nasilja"
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić večeras se oglasio sa svog naloga na Tviteru i naveo da se "nastavlja prljava kampanja iza koje stoji lista Srbija protiv nasilja protiv nasilja".

- Nastavlja se neverovatno prljava kampanja liste Srbija protiv nasilja protiv naše liste i drugih opozicionih stranaka! Ovo je zaista besramno! Nismo hteli to da iznosimo, ali sada ćemo morati zbog notornih laži koje iznosi Lazović kako je naša lista daleko ispod cenzusa. Dakle, baš danas smo imali uvid u najrelevantnija istraživanja koja pokazuju da je naša lista stabilno iznad cenzusa i što je još važnije - u stalnom rastu, a da je upravo Srbija protiv nasilja u padu. Očigledno su videli ta istraživanja, pa odmah potrčali da bedno pokušaju da sruše naš rezultat obmanjivanjem gradjana, kao što su i glasali na sednici GIK za obaranje naše liste!

 

 

- Kada je objavljeno da su na njihovoj listi falsifikovane STOTINE potpisa i kada smo dobili informacije da na više mesta imaju STOTINE falsifikovanih potpisa, nismo ih napali, iako su oni glasali da se naša lista obori zbog prijavljena dva slučaja, jer smatramo da samo Vučiću koristi obaranje opozicionih lista i napadi unutar opozicije. Ovakvim izjavama Lazović direktno radi na tome da opozicioni glasovi odu Vučiću! Hvala svim građanima koji svakim danom u sve većem broju poklanjaju poverenje našoj listi DOBRO JUTRO SRBIJO! Ne dozvolite da iko manipuliše vama i da vas obmanjuju- naša lista je iznad cenzusa i borimo se za mnogo više od toga. A iznad svega, protiv politike laži i obmanjivanja. Nastavićemo našu borbu za to kao i do sada - časno, pošteno i iskreno. Još jednom, hvala vam svima na podršci! Idemo hrabro i jako, pa da 18. decembra poželimo jedni drugima - poručuje Tadić.

Nekadašnji predsednik Srbije je izneo optužbe i za urušavanje opozicije.

 

 

- Započneš kampanju preuzimajući ime protesta na kojima su učestvovali gradjani svih političkih orijentacija i podržavaoci svih opozicionih stranaka. Tokom pregovora ucenjuješ, varaš, rasturaš opozicione stranke, direktno tražiš mešanje u njihove nadležnosti i kao uslov postavljaš zabranu slobode govora.

Onda ti nije dosta, nego glasaš da budu oborene opozicione liste jer je neko prijavio dva falsifikovana potpisa (!), dok si istovremeno optužen za stotine širom Srbije. I na kraju, kad nisi uspeo te stranke da uništiš, pa ni da ih onemogućiš da izadju na izbore, pa ni da im oboriš liste , onda bedno vodiš kampanju navijajući da druge opozicione liste budu ispod cenzusa i da njihovi glasovi odu SNSu ubedjujući ljude da su već ispod cenzusa i da ne glasaju za njih jer će “glas biti bačen”. I na sve to zoveš se opozicijom. Protiv nasilja, zaključuje Tadić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike