Ideolog Đilasove koalicije izvređao Đokovića i srpske navijače! Neobrazovani ste, nemate kulturu! (FOTO)

26.11.2023

09:18

0

Stupar je, u žaru sreće, izvređao Đokovića i našu reprezentaciju, kao i naše navijače, rekavši im da su neobrazovani jer pevaju „Veseli se srpski rode“

Ideolog Đilasove koalicije izvređao Đokovića i srpske navijače! Neobrazovani ste, nemate kulturu! (FOTO)
Copyright Foto: printscreen

Tajkunski novinar i ideolog tajkunske koalicije „Srbija protiv nasilja“ koju predvodi Dragan Đilas, Slobodan Stupar, ne krije radost zbog skandalozne odluke da se sklone svi snimci i zapisi veličanstvenog izlaska na teren u Malagi najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i Dejvis kup reprezentaciju Srbije.

Stupar je, u žaru sreće, izvređao Đokovića i našu reprezentaciju, kao i naše navijače, rekavši im da su neobrazovani jer pevaju „Veseli se srpski rode“.

Foto: printscreen Twitter
 

- Peva Đoković „Veseli se srpski rode“ asistiraju ostali iz tima i organizatori tv prenosa to posle izbace i sad te pesme nema na snimku. Verovatno je sad problem nekim navijačima na netu objasniti, kao i Noletu, da nije dobro ako nemaš škole, a ni šireg obrazovanja i kulture - bez trunke srama napisao je ideolog Đilasove koalicije!

Podsećamo, i Velibor Zejak, član Pokreta slobodnih građana, čiji je lider Pavle Grbović, a koji je deo izborne liste Dragana Đilasa „Srbija protiv nasilja“, napao je Novaka Đokovića i srpsku Dejvis kup reprezentaciju optuživši ih za ekstremni nacionalizam samo zato što su na teren protiv Velike Britanije izašli uz rodoljubivu pesmu „Veseli se srpski rode“. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike