"Kada dođemo na vlast - uvodimo sankcije Rusiji": Večiti student i prvi na Đilasovoj listi otkrio prave namere NATO opozicije (VIDEO)

25.11.2023

13:02

0

Autor: 24sedam

Lazović, prvi na Đilasovoj listi, najavio je promenu politike Srbije prema Rusiji kada dođu na vlast

"Kada dođemo na vlast - uvodimo sankcije Rusiji": Večiti student i prvi na Đilasovoj listi otkrio prave namere NATO opozicije (VIDEO)
Radomir Lazović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Poslanik i večiti student na Poljoprivrednom fakultetu, Radomir Lazović, prilikom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva, rekao je da će stranka "Srbija protiv nasilja", koju predvodi Dragan Đilas, ukoliko pobedi na izborima, uvesti sankcije Rusiji.

Lazović, prvi na Đilasovoj listi, najavio je promenu politike Srbije prema Rusiji kada dođu na vlast. 

- Da, mi se zalaženo za usklađivanje spoljne politike sa EU, što podrazumeva i uvođenje sankcija Rusij - poručio je Lazović. 

 

 

Takođe, on je govorio i u Srebrenici, ocenivši da je ono što se tamo dogodilo genocid za listu "Srbija protiv nasilja".

- Naša država je, u vreme bivše vlasti 2010. godine, donela Rezoluciju po kojoj je prihvatila karakterizaciju Međunarodnog suda pravde, a gde se kaže da je to tako - rekao je on. 

Na ovu njegovu konstataciju, voditeljka jutarnjeg programa mu je odgovorila sledeće: 

- A, Marinika Tepić je rekla da je taj genocid počinjen u naše ime. 

Ko je Radomir Lazović? 

Lider SSP Dragan Đilas odlučio je da poslanika Radomira Lazovića, večitog studenta na Poljoprivrednom fakultetu, kandiduje za premijera Srbije.

Lazović koji sada hoće na čelo Vlade je u vreme dok je bio vođa protesta „Ne davimo Beograd“ preko svog udruženja „Mikro Art“ uzimao je pare od Abazija koji je u tom momentu bio direktor „Rokfeler fondacije“ za Zapadni Balkan.

Antonio Ahel/ATA Images
Radomir Lazović 

On je tako debelo naplaćivao demonstracije koje je protiv vlasti, navodno u ime naroda, organizovao pokušavajući da napravi neku revoluciju na ulici.

Dokumentacija do koje smo došli pokazuje da je Patkar (nadimak dobio po žutoj patki koja je bila simbol protesta koje je organizovao) novac koji njegovo udruženje dobijalo od albanskih lobista i ostalih stranih fondacija dodeljivao sam sebi, preko ugovora o delu koje je potpisivao i kao poslodavac i kao zaposleni!

Iz papira se vidi da je potpisao ugovor o delu sam sa sobom, odnosno sa svojim udruženjem "Mikro Art", na osnovu kojeg je samo na jednom projektu zaradio 192.000 dinara.

Da bruka bude veća, Lazović u ovom dokumentu čak i navodi da je predmet ugovora osmišljavanje i administriranje projekta "Ne davimo Beograd"?! Time je pokazao da mu nije padalo na pamet da skriva da proteste protiv Beograda na vodi direktno finansiraju albanski lobisti i fondacije koje decenijama unazad rade protiv Srba i Srbije!

Šta je po zanimanju?

Antonio Ahel/ATA Images
 

Radomir Lazović takođe ima svojevrsno lutajuće zanimanje. On je kao svoje zanimanje na listi koalicije "Moramo" naveo dizajner/radnik u kulturi. Završio je Devetu gimnaziju, a ne dizajnersku srednju školu.

U svojoj biografiji sam kaže "završio osnovnu i srednju školu, nakon čega je studirao Poljoprivredni fakultet". Iz ovoga je jasno da je Lazović završio srednju školu - gimnaziju, i da nije završio Poljoprivredni fakultet. Lazović ima 42 godine. 

Ukoliko i dalje studira Poljoprivredni fakultet, u rubrici zanimanje je morao da navede "student poljoprivrede". Na tom fakultetu nema odseka za dizajn, niti odseka za "radnike u kulturi", ma šta ta floskula značila.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike