Šta bi tek radio kada bi se dokopao vlasti: Bahati Savo Manojlović, poput šefa Đilasa, ne mari za zakon, a ni za ekologiju! (FOTO/VIDEO)

24.11.2023

14:47

0

Kao i svaki pravi đilasovski licemer, na ličnom primeru je pokazao ono što smo i sami znali, a to je da jedno priča građanima Srbije, a drugo sprovodi u praksi

Šta bi tek radio kada bi se dokopao vlasti: Bahati Savo Manojlović, poput šefa Đilasa, ne mari za zakon, a ni za ekologiju!  (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright Printscreen Amir Hamzagic/ATAImages

Bahatost je drugo ime za Đilasa i njegovu koaliciju, kao i za sve njegove igrače na opozicionoj sceni, bilo da su formalno deo njegove koalicije ili ne. 

Jedan od takvih, školskih primera bahatih Đilasovaca, jeste i lažni ekolog Savo Manojlović. Kao i svaki pravi đilasovski licemer, na ličnom primeru je pokazao ono što smo i sami znali, a to je da jedno priča građanima Srbije, a drugo sprovodi u praksi , ličnim primerom. 

Koliko Savo brine za ekologiju, ali i pravni poredak i ravnpravnost svih građana, najbolje je pokazao kada je došao da gleda utakmicu u Beogradsku arenu.  Bahati Đilasov ekolog Savo je svoj automobil parkirao na zelenoj površini i prekrio tablice. Baš ekološki i u skladu sa vladavinom prava, nema šta!

To što je Savo ovako postupio, parkiravši svoj automobil, kakav inače mnogi građani Srbije sebi ne mogu da priušte, najbolje pokazuje njegovu pravu prirodu, što nije ni čudo s obzirom na to da je imao od koga da nauči - od najbahatijeg gazde mu Đilasa. Osnovano sumnjamo da je Savo sredstva za ovaj auto pribavio time što ga je masno finansirao strani faktor i osvedočeni srpski neprijatelji

Printscreen
 
Printscreen
 

Kukala nam majka ako Đilas i Savo dođu na vlast 

Ako su Đilasovi ekolozi ovako bahati sada dok su u opoziciji, možemo da zamislimo šta bi tek radili kada bi došli na vlast. Njihove priče kako su navodno ugroženi u Srbiji padaju u vodu kada demonstriraju svoju bahatost. Kolike bi razmere ona dostigla kada bi bili vlast, najbolje je pokazao Savov šef Đilas, kada je dok je bio u poziciji vlasti i moći maltretirao policajca, koji je samo vršio svoj posao i to samo iz razloga jer se Đilasu žurilo na svadbu. Uvereni smo da će ovakvim bahatim kreaturama, građani Srbije 17. decembra pokazati gde im je mesto i nadamo se da nikada više nećemo doživeti da nam ovakvi bahati ljudi opet vrše vlast. 

Eto, takvi su i gazda Đilas i njegovi lažni ekolozi

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike