Sramno! Đilasov poslanik koji je pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić, sada stoji iza štrajka poštara!

19.11.2023

07:25

0

Predsednik Sindikata Sloga je Željko Veselinović, poslanik Dragana Đilasa u prethodnom mandatu, ali i 29. na listi "Srbija protiv nasilja"

Sramno! Đilasov poslanik koji je pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić,  sada stoji iza štrajka poštara!
Zoran Veselinović - Copyright Foto: Printscreen/Youtube

Na tajkunskoj televiziji N1 rečeno je da su radnici Pošte Srbije uputili poziv premijerki Srbije Ani Brnabić da se sastanu sutra u Novom Sadu, a sve ovo saopštio je Sindikat Sloga.

Zanimljivo je da je predsednik istog Željko Veselinović, poslanik Dragana Đilasa u prethodnom mandatu, ali i 29. na Đilasovoj listi "Srbija protiv nasilja"!

Ovo je samo još jedan dokaz da se iza štrajka dela radnika Pošte Srbije krije upravo Dragan Đilas!

Naravno, sve uz podršku tajkunskiih Šolakovih medija. 

Najbitniji je interes, jer ako Pošta Srbije ne radi, pošiljke građana dostavlja se preko njihove kurirske službe D-Express!

Kao što smo već pisali, u štrajk poštara umešan je zbog sopstvenih interesa tajkun Dragan Šolak koji ima  firmu "D Ekspres" koja ima interes da ruši JP "Pošte Srbije" jer obavlja uslužne delatnosti koje radi i ovo javno preduzeće. Šolakova firma  "D Ekspres" je direktan konkurent JP "Pošta" u obavljanju poštanskih usluga, a posebno u slanju paketa.

Zbog obustave rada poštara su određeni klijenti Pošte bili prinuđeni da slanje paketa vrše preko Šolakove firme. Tako se na mnogim mestima u gradu nalaze paketomati od "D Ekspresa", a ne JP Pošte.

Inače, Veselinović je poznat po tome što je pre nekoliko godina vređao premijerku Srbije Anu Brnabić i pozivao na njeno silovanje! 

Sramne uvrede upućivao je svojevremeno i udovici Olivera Ivanovića, Mileni Popović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike