Što je babi milo, to joj se i snilo, predsednik Vučić o Hovenijeru: Ako je nešto u skladu sa ustavom tzv. Kosova, pa što pregovaramo?

10.11.2023

21:01

0

Predsednik je komentarisao izjave američkog ambasadora

Što je babi milo, to joj se i snilo, predsednik Vučić o Hovenijeru: Ako je nešto u skladu sa ustavom tzv. Kosova, pa što pregovaramo?
Copyright Printscreen RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras iz Pariza uoči sastanka sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Predsednik je komentarisao izjave američkog ambasadora u Prištini koji je ponovo zatražio hitno formiranje Zajednice srpskih opština, ali u skladu sa ustavom tzv. Kosova.

- Ja bih samo rekao što je babi milo, to joj se i snilo. Ali bih dodao još nešto – ako je nešto u skladu sa ustavom takozvanog Kosova, a što smo mi o tome pregovarali u Briselu? Što uopšte pregovaramo? To znači da to Srbi mogu danas da osnuju, ako je u skladu sa ustavom tzv. Kosova, niko to ne može da im zabrani. Pa što smo pregovarali? Pa što smo potpisivali ono što je bilo? Nego da se ja vratim na onaj prvi deo mog odgovora što je babi Milo, to joj se i snilo - poručio je predsednik Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike