Brnabić podelila fotografiju sa majkom, pa poslala poruku porodici Vučić: Niste sami, pristojna i većinska Srbija je uz vas!

09.11.2023

21:48

0

Na skupu u Pirotu bila je prisutna i njena majka

Brnabić podelila fotografiju sa majkom, pa poslala poruku porodici Vučić: Niste sami, pristojna i većinska Srbija je uz vas!
Premijerka Srbije Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Poverenica gradskog odbora SNS Ana Brnabić danas je prisustvovala drugom predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" koji je održan u Pirotu.

Na istom skupu govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a pre njega se obratio i predsednik Srpske stranke Miloš Vučević.

Nakon govora i skupa, Brnabić se oglasila na svom profilu na Instagramu.

 

 

Na skupu u Pirotu bila je i njena majka. Premijerka je to iskoristila da pošalje poruku podrške porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Danas sam na skupu koalicije okupljene oko izborne liste “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” u Pirotu sa majkom. Ovde nismo samo kako bismo podržale Srpsku naprednu stranku i nastavak razvoja naše zemlje, već pre svega kao podrška Vučiću i porodici Vučić, koja proživljava pretežak period u svojim životima. Članovi porodice Vučić, od najmlađeg Vukana do najstarijeg Anđelka, na udaru su uvreda besramnih ljudi kojima ništa u životu nije sveto. Niste sami, i normalna, pristojna i većinska Srbija je uz vas. Pre svega na ljudskom nivou, a da je i na političkom biće jasno 17. decembra - napisala je Brnabić. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike