"Oni koji hoće da nas pobede, odmah će priključiti Srbiju NATO paktu i uvesti sankcije Rusiji": Vučić upozorio narod na ideje opozicije!

09.11.2023

19:41

0

Nećemo da bežimo od nasilnika, nećemo da se sklanjamo, staćemo na crtu na izbore pa ćemo da vidimo ko će više glasova da dobije -poručuje Vučić

"Oni koji hoće da nas pobede, odmah će priključiti Srbiju NATO paktu i uvesti sankcije Rusiji": Vučić upozorio narod na ideje opozicije!
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na drugom predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", koji se održao u Pirotu, a gde se osvrnuo na opoziciju koja je spremna, u slučaju da pobede na izborima, Srbiju odmah pridruže NATO alijansi i da uvedu sankcije Rusiji.

- Videli ste da su prethodni govornici fini, Ana je dama, njoj i priliči, svi su fini niko neće ništa loše da kaže o nikom drugom. Ali pošto sam ja izabran od strane naroda, ja ću narodskim rečnikom da govorim. Na ovim izborima suočavamo se sa opcijom da glasamo za one koji bi dan nakon pobede doneli odluku o tome da se pridružujemo NATO-u, da uvodimo sankcije Rusiji, da smo mi Srbi genocidni narod, a nemojte ni da vam pričam kojom brzinom bi Kosovo dobilo stolicu UN.Ti isti koji sebe nazivaju "Srbija protiv nasilja" su svojevremneno molili zapadne predstavnike, ne da odustanu od priznanja Kosova, već da to priznanje Kosova izvrše kad nisu u zemlji, i to sve imate u beleškama koje je Vikiliks objavio. Ti isti ljudi im danas vode te liste. Ovaj jedan iz G17 plus, ova jedna što je bila kod Čanka, ovaj treći nije bio nigde, on je još negde u osnovnoj školi, ne može da završi osmi razred iako ima 44 godine. Neko bi rekao da se šalim, a ja se uopšte ne šalim, ali kada sam video koga su ponudili građanima Srbije, a onda sazvali posebnu konferenciju pošto je i one koji ih hvale sramota da kažu da su sa njima - naveo je predsednik.

Tanjug/Nemanja Jovanović
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić

On je dodao da su pozvali i Bjelogrlića i onog Majića, Majića koji oslobađa gnjilasku grupu, one koji su sekli dojke srpkinjama na Kosovu i Metohiji, za sve njih su našli razlog da ih oslobode, i da im daju oslobađajuće presude, velike bi promene doneli u Srbiju.

- Ili ovaj što bije starije ljude, udara, ne prestaje da bije starije ljude, ali je protiv nasilja. Protiv moga si to nasilja? To valjda svi treba da kažemo - mnogo je lepo kad ti biješ, samo da neko slučajno ne ustane da ti uzvrati, neće, mi nećemo tako, ali nećemo ni da te se plašimo, nikoga nećemo da se plašimo, ovo je naša zemlja, nećemo da bežimo od nasilnika, nećemo da se sklanjamo, staćemo na crtu na izbore pa ćemo da vidimo ko će više glasova da dobije - poručuje Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike