Kad Miki Aleksić spomene privatni biznis, građani se odmah sete pljačke!

06.11.2023

22:14

0

Miki se pravdao u tajkunskim medijima da njegova porodica ima privatan biznis više od 20 godina.

Kad Miki Aleksić spomene privatni biznis, građani se odmah sete pljačke!
Copyright A.K./ATAImages

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Nevena Đurić, komentarisala je danas izjave Miroslava ALeksića koji se "prao" za kupovinu skupocenog markiranog odela.

Miki se pravdao tajkunskim medijima da njegova porodica ima privatan biznis više od 20 godina.

- Kaže Miki Aleksić da je "njegova porodica više od 20 godina u privatnom poslu." Zašto se Miki građani Trstenika kad god pomeneš svoj privatni biznis odmah sete tvoje pljačke?

Zašto se Trsteničani kad god govoriš o sopstvenom poslu uvek sete samo tvojih miljenika i favorita među privrednicima u Trsteniku koji su se besomučno obogatili jer si im ti to omogućio?

Miki, građani Trstenika imaju na pameti samo jedno kad se tvoje ime pomene - njihovu nemaštinu, bedu, tugu, čemer i jad i tvoje bogatstvo!  Srednju školu si jedva završio, ali si lopovluk i pljačku doktorirao! Nema ti ravnog!

Najstrašnije je od svega što si toliki egomanijak te haluciniraš da te neko "uhodi". Ti bi možda želeo da si nekome bitan toliko da te prati, ali biće da si toliko zla naneo građanima Srbije da im se samo gadi svaki tvoj štetočinski potez i postupak! Samo polako Miki, diši duboko... Lista tvojih nedela je prilično dugačka! - stoji u saopštenju Nevene Đurić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike