Predsednik Vučić večeras gost "Nacionalnog dnevnika": Govoriće o opštoj hajci koja se vodi protiv njega

03.11.2023

11:26

0

TV N1 koja propagira politiku Dragana Đilasa emitovala je sinoć sraman film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Predsednik Vučić večeras gost "Nacionalnog dnevnika": Govoriće  o opštoj hajci koja se vodi protiv njega
Aleksandar Vučić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink u 18.30 časova.

Vučić će govoriti o opštoj hajci koja se vodi protiv njega od strane političke grupe Srbija protiv nasilja koju predvodi Dragan Đilas, N1 i Danasa, javno vređajući i članove njegove porodice.

Podsetimo, TV N1 koja propagira politiku Dragana Đilasa emitovala je sinoć sraman film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Printscreen RTV Pink
 

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je "dokumentarac" "Ja, Aleksandar. Državni gambit", u kome se Vučić optužuje za stvari sa kojima nema baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa studentima s početka devedesetih, kada sadašnji predsednik nije bio u politici, i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti 'mafijaše'.

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše "vlastoljubiv", a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu (samo nisu objasnili kako to on tako najgori na svim izborima pobeđuje njih najbolje i najlepše!?!).

Dakle, u toku je opšti napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike