Miloš Vučević: Ponoše, sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš!

31.10.2023

10:55

1

Ako dođe Đilasova ekipa na vlast, oni će uvesti sankcije Rusiji, priznaće nezavisno Kosovo i Metohiju, pristupiće NATO-u i proglasiće srpski narod za genocidan

Miloš Vučević: Ponoše, sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš!
Copyright Profimedia/Tanjug/Antonio Ahel ATA Images

O lažnom premijeru tzv. Kosova Aljbinu Kurtiju, koji je izneo nove optužbe na račun naše zemlje i predsednika Aleksandra Vučića, ali i o ciljevima srpske opozicije, pričao je na Informer TV ministar odbrane Republike Srbije Miloš Vučević.

Ministar odbrane Miloš Vučević ističe da Kurti pravi teror nad Srbima već duže vreme i da je  je neskriveni ekstremista i da sanja o ujedinjenu tzv. velike Albanije.

- Kurti sve radi u kontinuitetu i pravi teror nad Srbima već duže vreme. Aljbin Kurti je neskriveni ekstremista i sanja o ujedinjenu tzv. velike Albanije. Glupavo je i pomisliti da je nekakav klan izazvao sukobe na KiM, za to je kriv samo režim Aljbina Kurtija - istakao je ministar odbrane.

Ministar Miloš Vučević dodaje i da Kurti govori da je Srpska lista kriminalna organizacija i da su Srbi ubili Olivera Ivanovića, a da se svi utrkuju da dodaju loptu Kurtiju da izvrši volej na Srbiju.

- Kurti govori da je Srpska lista kriminalna organizacija i da su Srbi ubili Olivera Ivanovića, a svi se utrkuju da dodaju loptu Kurtiju da izvrši volej na Srbiju. Neki naši oficiri su položili zakletvu, a ne poštuju je, jer je srpsko oružje završilo u rukama Kurtija, to je sramotno - rekao je Vučević.

Printscreen/Instagram/milosvucevic
 

 

Kako kaže ministar Vučević, "Ponoše, sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš", i dodaje da ako dođe Đilasova ekipa na vlast, oni će uvesti sankcije Rusiji, priznaće nezavisno Kosovo i Metohiju, pristupiće NATO-u i proglasiće srpski narod za genocidan.

- Ne možete da urušavate svoju državu i morate da je poštujete. Ponoše, sram te bilo, bio si srpski general i potičeš iz Krajine, a imaš hrvatski pasoš. Ako dođe Đilasova ekipa na vlast, oni će uvesti sankcije Rusiji, priznaće nezavisno Kosovo i Metohiju, pristupiće NATO alijansi i proglasiće srpski narod za genocidan - naveo je ministar.

Prema rečima ministra, oni koji su navodni rusfili i brane iz daljine KiM, vrlo brzo će se utopiti u masu onih koji žele nezavisno Kosovo i Metohiju i pristupanje NATO-u, samo da bi uklonili Aleksandra Vučića sa vlasti.

- Kvazidesnica nema problem da se ujedini sa levicom, samo da bi srušila Aleksandra Vučića, pa kakva će to biti politika ako će sve uraditi za skidanje Vučića sa vlasti. Oni koji su navodni rusfili i brane iz daljine KiM, vrlo brzo će se utopiti u masu onih koji žele nezavisno Kosovo i Metohiju i pristupanje NATO alijansi - saopštio je Vučević. 

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike