Deo tajkunske koalicije, pa ga briga! Zelenoviću smešno što se Vučić bavi penzionerima i studentima!

31.10.2023

10:38

0

Podsetimo, Zelenović je u februaru ove godine već bio meta podsmeha kada je izneo zahtev da naša zemlja uvede ratnu mornaricu

Deo tajkunske koalicije, pa ga briga! Zelenoviću smešno što se Vučić bavi penzionerima i studentima!
Nebojša Zelenović - Copyright Privatna arhiva

Predsednik stranke "Zajedno za Srbiju" Nebojša Zelenović pokušao je da na mreži X ismeje studentsku karticu koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče pokazao, a sa kojom će studenti imati brojne popuste i povlastice.

Opozicionaru, poznatom po izjavi da "Srbija mora da ima rarnu mornaricu na Sredozemnom moru", smešno je što se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bavi penzionerima, studentima i što svakodnevno misli o tome kako da narod u Srbiji lakše živi.

- Poslednji dani na vlasti kupujem-prodajem predsednika - napisao je Zelenović uz fotografiju predsednika koji pokazuje karticu koja će olakšati život našim studentima.

Printscreen/Twitter
 

Ipak, ako se malo bolje pogleda, Zelenoviću je lako da se smeje jer je deo tajkunkse koalicije, prepune para, te su mu popusti nevažni jer njegov moto i onih sa kojima sarađuje jeste „ima se, može se“.

O tog lagodnog života mu upravo na pamet i dolaze genijalne ideje one da Srbija mora da ima ratni mornaricu na Sredozemnom moru!

Podsetimo, Zelenović je u februaru ove godine već bio meta podsmeha kada je izneo zahtev da naša zemlja uvede ratnu mornaricu.

- Imajući u vidu značaj pitanja migracija za Evropu, nerazumno je da najveća zemlja u regionu nema ratnu mornaricu koja bi doprinela stabilnosti Sredozemnog mora - naveo je tom prilikom.

Javnost je bila šokirana ovim zahtevom, prvenstveno zbog toga što Srbija nema izlaz na more, pa se postavlja pitanje zbog čega joj je potrebna mornarica.

Bilo je i veoma duhovitih komentara u kojima su Tviteraši Zelenoviću “prišili” titulu “kapetana na belu lađu”, aludirajući na Srećka Šojića, lika iz kultnog filma “Tesna koža”.

I dok se Zelenović veseli i smeje svemu što građanima olakšava život, o narodu brine Vučić i nema vremena za smeh, već traži način na koji bi još olašao život ljudima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike