Šta je sprečavalo Vučićeve prethodnike da završe Prokop? Predsednik: Oni su razmišljali šta će da urade za sebe

20.10.2023

19:53

0

Ovima od 2000. je možda bilo najlakše ali su bili zauzeti svojim potrebama, umesto potrebama društva, kazao je Vučić

Šta je sprečavalo Vučićeve prethodnike da završe Prokop? Predsednik: Oni su razmišljali šta će da urade za sebe
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje šta je sprečavalo njegove prethodnike od kojih neki pokušavaju da dođu na vlast da završe Prokop projekat kaže da su oni imali druga interesovanja.

- Oslanjao sam se na sopstvene odluke i odluke tima kojem pripadam. Ako želite nešto da radite, da vam ne prođe dan za danom u svađi sa nekim, da vam ne prođe jedan dan da li ste nešto uradili za sebe već za društvo za ljude, onda ste uspeli u tome. Nama je po tom pitanju bilo lakše jer smo imali veliku podršku naroda. Nemojte to da smetnete s uma. Tamo '76, 78 su bile objektivne ekonomske teškoće. Miloševiću je bilo mnogo teško da tako nešto uradi. Ovima od 2000. je možda bilo najlakše ali su bili zauzeti svojim potrebama, umesto potrebama društva. A onda je nama bilo lakše jer smo imali takvu većinu u kojoj smo donosili gotovo sve odluke i gledali kako da guramo zemlju napred. Važno je da nastzavimo da sanjamo. Nastavljamo da radimo. Ponosan sam naravno.

Na pitanje šta je po njemu sprečavalo njegove prethodnike od kojih neki pokušavaju da dođu na vlast da završe ovaj proketat kaže:

- Oni su imali druga interesovanja i druge snove. Dok vi sanjate šta ćete da uradite za ljude, oni su razmišljali šta će da urade za sebe. Ali neću danas da govorim ništa loše o bilo kome.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike