Jeremić vraćen na fabrička podešavanja: Pokušao da uvredi voditeljku, a onda je usledio brutalan odgovor

20.10.2023

16:28

0

Za njega je demokratija jednoumlje

Jeremić vraćen na fabrička podešavanja: Pokušao da uvredi voditeljku, a onda je usledio brutalan odgovor
Vuk Jeremić - Copyright Profimedia

Predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić, pokazao je svoj odnos prema medijima ali i prema ženama, kada je sinoć pokušao da ponizi novinarku televizije "Euronews" Minju Miletić.

Naime, Jeremić je tokom emisije pomenute autorke, u koju je sam prihvatio poziv da dođe, više puta pokušao da uvredi nju i televiziju na kojoj se nalazi. Za sve to vreme, Jeremić naravno nije konkretno odgovorio ni na jedno pitanje, a najneprijatnija su mu bila ona o rekama ljudi koje su napustile njegovu stranku.

Tanjug/Strahinja Aćimović
 

Na rečenicu voditeljke Minje Miletić, koja je samo citirala izjavu dojučerašnjeg saborca Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića, koji je rekao “da je Narodna stranka i da u njoj vlada jednoumlje”, Jeremiću su popustile kočnice. Iz petog puta je uspeo da odgovori da će na “demokratskim izborima” u Narodnoj stranci biti jedini kandidat, tako da će članovi stranke imati izbora.

- Narodna stranka je poznata po tome da baštini demokratsko okruženje. Samo tu dolazi do nekih političkih pretumbacija, dozvoljavamo drugačije mišljenje ali oko nekih pitanja ne sme biti dileme.

Na konstataciju voditeljka da su iz Narodne stranke otišli Kovačević, Ponoš, Aleksić, Stanković, Novaković, Slavica Radovanović i upitala ga da li nekada stane ispred ogledala i zapita se da li je možda problem u njemu, kočnice su počele da popuštaju.

A.K./ATAImages
 

- Znate šta, neka imena koja ste pročitali nisam ni prepoznao, ali verujem da bih se setio njih kada biste me podsetili. Samo da vam kažem da ste jako nefer. Vi pratite politiku, možda površno, ali je pratite - počeo je sa uvredama Vuk Jeremić.

- Da ne pričamo o vašoj profesiji i o vašem učinku u rejtingu. To će uraditi svih 500 gledalaca koji ovo gledaju. Ovde sam došao samo zbog vas jer vas poštujem - ispalio je Jeremić uvredu kao iz topa.

Voditeljka Miletić ostala je prisebna.

Printscreen/Euronews
 

 

- Jeremiću, ja nisam političar. To kako ja radim oceniće gledaoci. Da me poštujete, ne biste ovako razgovarali sa mnom, jer je to vrlo nepristojno. Nije lepo da ovako govorite o našoj televiziji kada na nju dođete. Da li je 500, 1000 ili jedan jedini gledalac, nije važno, vi to treba da poštujete, prvo to morate da naučite. A druga stvar, kada pričamo o vašem političkom delovanju, kada sam pogledala sajt vaše stranke, vas nije bilo 46 dana. Nijedan vest nije izašla o vama. Šta ste vi radili? Vi ste jednu osminu izborne godine prespavali – od 7. avgusta do 22. Septembra, na sajtu Narodne stranke, nije bilo nijedne vesti o vama. Toliko o tome kada pričamo koliko radite i da li se površno bavite politikom - poručila je voditeljka Jeremiću

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike