Novi napad na KiM: Trojica Albanaca pretukla Srbina u Severnoj Mitrovici

17.08.2021

12:43 >> 13:27

0

Jedan od osumnjičenih je pripadnik Кosovskih bezbednosnih snaga

Novi napad na KiM: Trojica Albanaca pretukla Srbina u Severnoj Mitrovici
Copyright Severna Mitrovica, Youtube printscreen

Trojica mladića albanske nacionalnosti pretukla su kasno sinoć u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Mitrovici mladića srpske nacionalnosti. O tom incidentu danas je gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević izvestio komandira karabinjera Multinacionalne specijalne jedinica (MSU) pukovnika Stefana Fedela.

Na sastanku sa Fedelom, gradonačelnik Radojević je posebno izrazio zabrinutost zbog činjenice da je jedan od osumnjičenih, koji je učestvovao u prebijanju nedužnog srpskog mladića, pripadnik Кosovskih bezbednosnih snaga.

pročitajte još

Kako je saopšteno, Radojević je pozvao pripadnike Кfora i sve njihove jedinice da povećaju prisustvo i budnost na terenu kako bi se ovakvi napadi na Srbe sprečili, i kako bi se svi građani Severne Mitrovice osećali bezbednim.

Radojević je pozdravio brzu reakciju pripadnika КP regiona Sever u kojoj su identifikovani osumnjičeni i jedan deo njih priveden i takođe zatražio od njih da pojačaju patrole, budu vidljivi među građanima, kako bi se svi građani osećali sigurnim.

Radojević je na sastanku sa Fedelom zahvalio na dosadašnjoj saradnji i izrazio očekivanja da će se dobra saradnja nastaviti i u budućnosti.

Da podsetimo, Nikola Perić (23) iz novobrdskog sela Zebince, koji je pre nekoliko dana pretučen ispred svoje kuće dok je vraćao stoku sa ispaše, operisan je i pušten na kućno lečenje.

Perić se sada oseća dobro. U četvrtak je uspešno operisan u bolnici u Gnjilanu nakon teških telesnih povreda po glavi.

Njega su pre nekoliko dana napala dvojica nepoznatih muškaraca ispred kuće u Zebincu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike