Lažni patriota! Jedan snimak dokazuje šta o "genocidu", Kurtiju i Rusiji misle novi Miloševi partneri! (VIDEO)

16.10.2023

09:20

0

Upravo ta politika dokazuje da je Jovanović ništa drugo do glavni nosilac titule lažni patriota

Lažni patriota! Jedan snimak dokazuje šta o "genocidu", Kurtiju i Rusiji misle novi Miloševi partneri! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Lider Novog DSS-a Miloš Jovanović tokom gostovanja u „Utisku nedelje“ na tajkunskoj televiziji Novoj S, kako se čini, došao je sa ciljem da se pokloni lideru SSP Draganu Đilasu i da se pridruži prozapadnoj opoziciji koju predvode upravo Đilas i njegova desna ruka Marinika Tepić.

Naime, Miloš Jovanović je priznao da mu je jedino važno da sa vlasti ode predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a da će se on, kako bi taj cilj bio ostvaren, prikloniti prozapadnoj opoziciji koja, poznato je, promoviše potpuno suprotnu politiku u odnosu na Novi DSS.

Upravo ta politika kojoj se priklonio, a kojoj se do juče protivio, a koja ujedno propagira najgore po Srbiju, dokazuje da je Jovanović ništa drugo do glavni nosilac titule lažni patriota.

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje pravo lice Miloša Jovanovića i da dok se busa u grudi pozivajući se na srpske interese, zapravo je sve suptorno od patriote, a u prilog tome idu stavovi koje promovišu njegovi novi partneri Đilas i Marinika, a koji glase: Srbi su počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, Kurti je principijelni gospodin. Jasno da se sa tim stavovima sada slaže i lažni patriota Jovanović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike