Notorne laži albanskih portala: Objavili vest da su ubijeni Počuča i Bihali!

24.09.2023

20:32

0

Autor: 24sedam

Vučić je u večerašnjem obraćaju razobličio sve laži i podvale Aljbina Kurtija

Notorne laži albanskih portala: Objavili vest da su ubijeni Počuča i Bihali!
Pavle Bihali - Copyright ATAImages / Milan Maričić

"Albanski portali objavili su da je ubijen Pavle Bihali kako bi napravili vezu sa Beogradom", rekao je u večerašnjem obraćaju predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u večerašnjem obraćaju razobličio sve laži i podvale Aljbina Kurtija, tvorca haosa i pakla na Kosovu i Metohiji.

- Albanski portali objavili su da je ubijen Pavle Bihali kako bi napravili vezu sa Beogradom. Objavljivali su da je ubije Radomir Počuča. Reč je o notornoj laži. Pustili su informaciju da vernike drže kao taoce. Reč je o notornoj laži. Pokazali su snimak iz Nagorno-Karabaha. Nije bilo važno koliko će da slažu, samo je bilo važno da se krivica svali na Beograd - istakao je predsednik. 

Podsetimo, nakon incidenta koji se noćas dogodio u Banjskoj, kada je došlo do pucnjave u kojoj je jedan policajac, kako je saopštila tzv. kosovska policija smrtno ranjen, od jutros su pojačane snage u južnoj pokrajini, primetni su i pripadnici ROSU sa dugim cevima.

Član porodice policajca ubijenog na severu Kosova pozvao je Aljbina Kurtija da se uključi u pregovore i povuče policajce sa severa Kosova i spreči dalje gubitke života.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike