Vučić: Odluka o izborima do kraja meseca, odgovoriću opoziciji

11.09.2023

13:47

0

Oni su posle četiri meseca promenili mišljenje. Da li su išli kod nekog u ambasadu na ručak, išli na doručak ili snek, rekao je predsednik govoreći o opoziciji

Vučić: Odluka o izborima do kraja meseca, odgovoriću opoziciji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do kraja meseca biti doneta odluka kada će biti izbori. Govoreći o zahtevima opozicije o održavanju izbora, rekao je da je čuo da mu je „dostavljeno neko pismeno."

- Nisam ga još video. Pročitaću ga kad se vratim. Oni su posle četiri meseca promenili mišljenje. Da li su išli kod nekog u ambasadu na ručak, išli na doručak ili snek… Ne znam - rekao je Vučić i dodao da će na zahtev odgovoriti u pisanoj formi.

Printscreen/RTS
 

 

On danas u Severnoj Makedoniji učestvuje je u Procesu Brdo - Brioni, a najavio je da mu predstoji "naporna nedelja".

- U vrlo korektnoj i konstruktivnoj raspravi protekao je današnji dan. Nije bilo incidenata. Korektan i dobar sastanak, uvek je dobro da čujem šta drugi ljudi misle. Razgovarali smo i o ekonomskim prilikama i kako i šta poduzeti. Nafta raste, nije ovoliko visoka bila već godinu dana, plašim se da će još da raste. Videćemo kako će stvari dalje da se odvijaju. Predstoji odlazak u Mađarsku, Brisel, onda za 6, 7 dana u Njujork. Biće mnogo zanimljivih tema - rekao je Vučić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike