Zelenović divlja! Jedan od lidera opozicije pokazao kako brine o deci i majkama u Srbiji! (VIDEO)

05.09.2023

12:18

0

Deo poslanika prozapadne opozicije blokira rad parlamenta, navodno tražeći vanredne parlamentarne izbore

Zelenović divlja! Jedan od lidera opozicije pokazao kako brine o deci i majkama u Srbiji! (VIDEO)
Copyright A. K./ATAImages.

Nebojša Zelenović, lider koalicije "Moramo - Zajedno" među naglasnijiim je poslanicima koji trenutno blokiraju rad parlamenta!

Kako se vidi na snimku, Zelenovića baš briga za sednicu Skupštine na kojoj bi trebalo da se raspravlja o rebalansu budžeta i povećanju plata i penzija, kao i pomoći deci do 16 godina. Umesto toga, Zelenović vidno srećan i zadovoljan, po "Kurtijevom scenariju", provocira i pravi haos u parlamentu.

Takođe, Nebojša Zelenović gura druge poslanike u Skupštini Srbije i sprovodi nasilje u parlamentu. Opozicija je krenula i fizički da se obračuna tako što su pokušačli da odgurnu obezbeđenje Narodne skupštine.

- Siledžije najobičnije. Je l ste sa tim nasiljem došli ovde. Zelenoviću ne gurajte druge poslanike. Malo vam je što ne date penzionerima i majkama novac, još sad i ovde druge gurate. Niko vas ne dira, ne dirajte ni vi druge. To je nasilje i treba da vas je sramota - upozorio je Orlić Zelenovića i dodao:

- To što upravo radite je odvratno nasilje. Ne smete da gurate druge poslanike i udarate ih - upozorio je Orlić Zelenovića.

Podsećamo, deo poslanika prozapadne opozicije blokira rad parlamenta, navodno tražeći vanredne parlamentarne izbore, iako je predsednik države Aleksandar Vučić u više navrata rekao da će izbora biti.

Lažni borci protiv nasilja na ovaj način ometaju raspravu o 25 tačaka dnevnog reda među kojima su i pomoć majkama, povećanje penzija, lečenje obolele dece, zakoni iz oblasti prosvete, bezbednosti saobraćaja.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike