Oglasio se ministar Siniša Mali: Oni koji su Srbiju blokirali decenijama, danas blokiraju rad Skupštine!

05.09.2023

11:18

0

"Oni ne žele da penzioneri dobiju veće penzije, ne žele da majke i deca dobiju jednokratnu pomoć države, ne žele da zaposleni u prosveti i medicinske sestre dobiju veće plate"

Oglasio se ministar Siniša Mali: Oni koji su Srbiju blokirali decenijama, danas blokiraju rad Skupštine!
Ministar finansija Siniša Mali - Copyright TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali objavio je fotografiju priprema za sednicu Narodne skupštine koja se danas održava sa posebnim osvrtom na najavljene blokade od strane dela opozicije.

- Poslednje pripreme pred sednicu Narodne skupštine na kojoj će se, izmedju ostalog, naći rebalans budžeta za 2023. godinu - napisao je Siniša Mali i dodao:

- Oni koji su Srbiju blokirali decenijama, danas su najavili i blokadu rada Skupštine na kojoj će se raspravljati o povećanju plata, penzija, pomoći majkama, većim izdavanjima za lečenje retkih bolesti i lečenje u inostranstvu. Oni ne žele da penzioneri dobiju veće penzije, ne žele da majke i deca dobiju jednokratnu pomoć države, ne žele da zaposleni u prosveti i medicinske sestre dobiju veće plate. To je njihova politika. Ipak, mi ne odustajemo od borbe za bolju Srbiju. Pripremamo se za sednicu Parlamenta sa ozbiljnošću kakvu taj posao zahteva. Mi ćemo raditi za naše građane, oni neka blokiraju. Neka svako radi svoj posao, ali neka naši građani, na kraju, dobiju ono što zaslužuju! Živela Srbija, nema stajanja. 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike