Imaće izbore brže nego što su mislili! Predsednik Vučić: Izgubiće opet, ali sa ubedljivijom razlikom nego pre

29.08.2023

11:01

0

Čuli ste kako su mi pretili 15 dana, sada su promenili mišljenje

Imaće izbore brže nego što su mislili! Predsednik Vučić: Izgubiće opet, ali sa ubedljivijom razlikom nego pre
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska završnih radova na mostu preko Mlave u Petrovcu na Mlavi dotakao se i teme izbora.

Šef države istakao je da izbori mogu da budu i brže nego što opozicija misli, ali da će izgubiti ubedljivije nego što je to bio slučaj prethodnog puta.

- Danima slušam, čuli ste kako su mi pretili pre 15 dana "ako raspišem izbore, staće Srbija". Juče promenili mišljenje, sad hoće izbore po svaku cenu. Ako budu jasno izrazili volju i želju za izborima, imaće ih brže nego što su mislili i izgubiće opet i sa ubedljivijom razlikom nego što je to bilo prošlog puta - zaključio je predsednik. 

Tv Pink Printscreen
 

Predsednik Vučić obišao je danas završne radove na mostu preko Mlave u Petrovcu na Mlavi.

Tom prilikom istakao je da to znači građanima život i da je to njima važno i da o tome mora da se brine.

- Ovo pokazuje naše slabosti, ali i vrline. Ništa se nije dešavalo mesecima, to je pokazivalo nebrigu i naših organa, nepostojanje želje da se vaši problemi reše, a onda kada smo čuli i slušali od vas koliki je problem, možda se sećate u Sokobanji rekao sam da se hitno uradi most, uradili smo ga za tri meseca. Naučio sam da imamo kompanije koje su u stanju da podignu sigurne mostove, kojima će da prolaze naši građani, naša deca, ali naučio sam i da ne možemo da se učaurimo u kabinetima već da idemo u narod. Hvala na lekciji koju ste nam održali, a zbog koje sam ponosan da možemo da isporučimo ovakav lep most - objasnio je predsednik.

On je dodao da jasno vidi kakvih sve problema ima i da oni moraju da se urade u što kraćem roku.

Tanjug
 

- Vidim kakvih sve problema ima i to moramo u najkraćem roku da uradimo. Znam nas Srbe, nikad nismo zadovoljni, ali ako pogledate šta smo sve uradili u poslednje vreme, sve što smo uradili, nije malo i novih i rekonstruisanih puteva. U roku nam idu radovi na brzoj saobraćajnici prema Golupcu, do Požarevca će na najbrži način da se dođe, a onda ćemo da vidimo kako da Petrovac i druge opštine povežemo sa Požarevcem. Da vratimo naše ljude iz inostranstva u zemlju, jer ni tamo ne teče više med i mleko. Imaju bolji život, ali tu razliku smanjujemo. Voleo bih kada ti ljudi koji su naučili kako se radi, kada bi rešili da se vrate u Srbiju, da zajedno radimo - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike