Vučićeva dela ispisana zlatnim slovima, Kurtijeva krvlju - Bljerim Velja napao predsednika Srbije, a onda usledio žestok odgovor!

12.08.2023

15:29

0

Eho Kurtijeve politike je krv, geto i pogrom srpskog naroda

Vučićeva dela ispisana zlatnim slovima, Kurtijeva krvlju - Bljerim Velja napao predsednika Srbije, a onda usledio žestok odgovor!
Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti - Copyright Profimedia/Pixabay

Narodna poslanica sa Kosova i Metohije Danijela Vujičić oštro je odgovorila šefu kabineta Vljose Osmani, Bljerimu Velji koji je napao Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

- Uoči obeležavanja godišnjice ubistva dece na Bistrici od strane terorista UĆK i pokušaj ubistva deteta na Božić u doba Kurtijeve vlasti,umesto da osudiš ti manipulišes nad grobovima srpske dece. Vučić vodi politiku mira, a tvoja je pucanj u leđa srpskoj deci, kukavice - napisala je Vujičić.

 

 

Ona je dodala da je eho Kurtijeve politike krv, geto i pogrom srpskog naroda.

- Vučićeva dela su ispisana zlatnim slovima dok su Kurtijeva krvlju. Tu razliku nećeš naći u monstruoznoj politici vaših dela - objasnila je ona.

Takođe, na napade Velje reagovao je i poslanik Srpske napredne stranke Ljubomir M. Marić:

 

 

- Kao i obično Velja cilja na Vučića bez ikakvog razloga, dok je potvrđeno da se gnezdo ISIS nalazi na području Kačanika odakle širi svoje snage širom sveta. Veoma smo zabrinuti da ovakvi problemi postoje u našoj južnoj pokrajini, a vi očigledno niste!

Podsetimo, Velja je ranije na Tviteru postavio slike uz opis:

- Uznemirujuća publikacija u Srbiji koja koristi taktiku indoktrinacije koja podseća na propagandu ISIS-a. Ovakva manipulacija decom oko Kosova je zabrinjavajuća. Knjiga ponavlja narativ Vučićevog režima koji rizikuje destabilizaciju regiona i predstavlja značajnu pretnju trajnom miru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike