Šok izjave predstavnika opozicije: Izviždali sestru poginulog dečaka, a majku mu optužili za najstrašniju stvar (VIDEO)

05.08.2023

18:28

0

Iako je detetova majka, u otvorenom pismu, zamolila da porodici dopuste da ovu tragediju odboluju u miru, predstavnici opozicije to ne poštuju

Šok izjave predstavnika opozicije: Izviždali sestru poginulog dečaka, a majku mu optužili za najstrašniju stvar (VIDEO)
Copyright Foto: Nsuzivo/Printscreen

Da im zloupotreba tragedija u političke svrhe nije strana predstavnici opozicije dokazali su ponovo nakon pogibije dečaka u Bačkoj Palanci koji je nastradao od strujnog udara.

Darko Pjevalica iz Narodne stranke za N1 je rekao:

- Juče se desila čudna stvar, majka poginulog dečaka je poslala svoju ćerku da pročita njenu izjavu u kojoj ona zahteva da se protesti prekinu jer su protesti ispolitizovani! Ljudi su bili ogorčeni...

Na konstataciju voditeljka sa N1, da su ljudi zviždali sestri poginulog dečaka i pitanje "Šta mislite da je predsednik opštine rekao majci" odgovorio je:

- Ili su je ucenili ili su je podmitili!

 

 

Podsećamo, Ivana Mijaljković, majka dečaka, uputila je otvoreno pismo sledeće sadržine:

"Kao majka nastradalog deteta vam se zahvaljujem na dobroj volji u želji da se istera pravda. Takođe vas molim da razumete našu bol i prekinete sa ovim, jer sve se pretvara u političko prepucavanje i pojedinačnu korist.

U svoj ovoj boli razapinju nas novinari, kojekakve stranke. Ja vas samo molim u moje ime i ime moje porodice da nas pustite da ovu tragediju odbolujemo u miru!

Hvala vam svima.

S poštovanjem Ivana, detetova majka.“

Sve što se iz pisma majke da zaključiti jeste Ivana da želi malo priivatnosti u ovako teškom trenutku po nju i njenu porodicu. Optužbe, politiku i teorije zavere može da dobije samo od dela srpske opozicije koji u njima učestvuju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike