Vlada Srbije: Neistiniti navodi pojedinih medija o poseti Brnabić Bačkoj Palanci

04.08.2023

16:26

0

Vlada Srbije: Neistiniti navodi pojedinih medija o poseti Brnabić Bačkoj Palanci
Ana Brnabić - Copyright FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bs

Vlada Srbije saopštila je danas da su navodi u pojedinim medijima o navodnom otkazivanju posete predsednice Vlade Ane Brnabić opštini Bačka Palanka, neistiniti, kao i da pres služba Vlade uvek najavljuje aktivnosti premijerke dan ranije, a da su upravo te zvanične najave jedini relevantan izvor informacija o njenim aktivnostima.

U pojedinim medijima se pojavila vest da je Brnabić trebalo da poseti Bačku Palanku danas, a u saopštenju Vlade se ističe da posebno zabrinjava činjenica o neistinitom obaveštavanju javnosti s obzirom na to da se od 3. avgusta od 13 časova, na zvaničnom sajtu Vlade, u odeljku "najave i obaveštenja", nalazi najava o aktivnostima premijerke Brnabić u Republici Srpskoj 4. avgusta.

"Podsećamo na program premijerke Brnabić danas u Republici Srpskoj, a o kojem su mediji blagovremeno obavešteni na sajtu Vlade Republike Srbije. Premijerka Brnabić jutros je imala sastanak sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, nakon toga prisustvovala je Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, a planirano je da večeras prisustvuje i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji Oluja", navodi se u saopštenju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike