Vučić o sankcijama SAD: Srbija će se prema sankcionisanim osobama odnositi kao da sankcije ne postoje

04.08.2023

14:29

0

Dolaze sankcije za direktora BIA Aleksandra Vulina, u međuvremenu i sankcije Dodiku, to su za naš narod teške i loše vesti, zbog kojih moramo da budemo zabrinuti, rekao je Vučić

Vučić o sankcijama SAD: Srbija će se prema sankcionisanim osobama odnositi kao da sankcije ne postoje
Copyright TANJUG/FOTO SRNA/BORISLAV ZDRINJA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se povodom obeležavanja Dana stradalih u akciji "Oluja", dotakao se teme sankcija Miloradu Dodku i Aleksandru Vulinu, kao i nezaobilazne teme problema Srba na KiM.

- Izložio sam sve probleme oko KiM, muke, sve duple standarde, sve sa svim se suočavamo. Govorili smo i o sankcijama. Kada vam najmoćnija zemlja sveta uvede sankcije, najpre protiiv dela Srba, želeći da ih kriminalizuje, a nijednog sekunda ne kažnjavajući ne Svećiju, niti bilo koga sa albanske strane. Dolaze sankcije za direktora BIA Aleksandra Vulina, u međuvremenu i sankcije Dodiku, to su za naš narod teške i loše vesti, zbog kojih moramo da budemo zabrinuti i da pronađemo adekvatna i pragmazična rešenja. Nije dečija igra - počeo je predsednik Vučić, pa dodao u svom obraćanju u Banjaluci:

- Republika Srbija da politika sankcija uvek proizvodi pogrešne efekte. Sankcije rukovodstvu RS smatramo nezasluženim i u skladu sa tim, bez obzira što smo mala zemlja i mali narod, mi nemamo izbora, Srbija će se odnositi prema sankcionisanim osoba kao da sankcije ne postoje!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike