Žarko Mićin brutalno odgovorio zeleno-levoj koaliciji! Evo koja je njegova poruka o obeležavanju slave Vojske Srbije

02.08.2023

12:14

0

Žarko Mićin, šef kabineta Miloša Vučevića reagovao je na društvenim mrežama zbog napada pojedinih opozicionara zeleno-leve koalicije na obeležavanje slave Vojske Srbije. Njagovu objavu prenosimo u celosti

Žarko Mićin brutalno odgovorio zeleno-levoj koaliciji! Evo koja je njegova poruka o obeležavanju slave Vojske Srbije
Copyright printscreen

- Akademiku, a u prirodi vođi drugosrbijanske "elite" i tzv protesta protiv nasilja smeta jedinstvo koje su vojska i crkva danas pokazale. Čudno je da mu smeta najbolji primer spajanja duhovnog i državnog koje vekovima krasi našu istoriju, a ne smeta mu što perjanice protesta koje predvodi izvrgavaju ruglu tako ozbiljnu temu kao što je borba protiv nasilja. Dok smo mi vlast vojska, država i crkva će biti jedinstveni i nepokolebljivi u očuvanju našeg nacionalnog identiteta - stoji u objavi Mićina. 

printscreen
 

 

Podsetimo, juče u crkvi Svetog Marka u Beogradu, održana je liturgiji koju je služio Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije povodom krsne slave Sveti despot Stefan Visoki, koju Vojska Srbije obeležava prvi put. Na liturgiji su prisustvovali potpredsednika Vlade i ministra odbrane Miloš Vučević, šef kabineta ministra Vučevića, Žarko Mićin i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milan Mojsilović, kao i predstavnici državnih institucija, članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba, pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i vernici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike