Opštinski odbor Jeremićeve stranke sa Vračara poručio Aleksiću: Nećemo izdajnika za predsednika!

17.07.2023

11:29

0

Ovaj odbor objavio je na Tviteru poruku kojom je Aleksić označen kao izdajnik

Opštinski odbor Jeremićeve stranke sa Vračara poručio Aleksiću: Nećemo izdajnika za predsednika!
Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Rat do istrebljenja u Narodnoj stranci između Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića u punom je jeku, a novi čin u opozicionoj kaljuzi ispisao je opštinski odbor Narodne stranke sa Vračara.

Naime, ovaj odbor objavio je na Tviteru poruku kojom je Aleksić označen kao izdajnik.

- Popularnost ili plan? Kompromis ili stav? Funkcija ili princip? Istraživanje ili uverenje? Glas ili ideja? Čovek ili ljudi? Birajte ljude koji biraju vas! Verni narodu i Srbiji - navodi se u objavi.

 

 

Varnice u Narodnoj stranci razbuktale su se kada je obelodanjeno da će se Miroslav Aleksić kandidovati za predsednika na unutarstranačkim izborima.

Komentarišući dešavanja u Narodnoj stranci marketinški stručnjak Nebojša Krstić rekao je za Infomer TV da će se ta partija uskoro pocepati.

- U poslednjih deset godina imamo u opoziciji neprestano trvenje i trzavice. Moguće je da su svi oni pogrešili u koracima i da ih ruši neko mnogo moćan, ali neko iz opozicije, ne iz sadašnje vlasti. Opozicija je sve vreme zaokupljena sobom. Narodna stranka će se pocepati. Do oktobra će se stvoriti od nje najmanje dve stranke - naglasio je Krstić i dodao da je opozicija izmanipulisala građane Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike