Vučić: Više ne znamo da li opozicija hoće ili neće izbore - ako ne bude želja za ranije izbore, ići ćemo na sve izbore u aprilu, maju

29.07.2023

11:31

0

Vučić: Ići ćemo na sve izbore u aprilu ili maju!

Vučić: Više ne znamo da li opozicija hoće ili neće izbore - ako ne bude želja za ranije izbore, ići ćemo na sve izbore u aprilu, maju
Aleksandar Vučić - Copyright TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Jutro" na TV Prva, gde govori o aktuelnim temama.

- Više ne znamo da li opozicija hoće ili neće izbore, ako ne bude želja za ranije izbore, ići ćemo na sve izbore u aprilu, maju - naveo je predsednik.

Vučić je istakao da se deo opozicije uljuljkuje u lažnim istraživanjima.

- Ne želim opoziciju da komentarišem, ja samo razmišljam o rezultatima i na izborima sve vidite. Oni se uljuljkuju lažnim i nepostojećim informacijama. Ako želite da živite u sopstvenim lažima i tim balonima, ja nemam problem sa tim. Kada je bila priča o glumcima, pitao sam se jel bolje zarađujete danas ili ranije? -  kaže Vučić.

Predsednik je istakao da se mnogo više ulaže u naučne institucije danas, u odnosu na ranije. 

- Morate da vodite računa i da budete fer prema svima, zato vodim računa kada pričam o njima. Znate da nismo imali nijedan Naučno-tehnoloških parkova za vreme njih? Nula, ni jedan. Sada ih imamo četiri! A znate koliko su napravili Naučnih instituta? Nula, naravno, a mi smo napravili tri - ističe Vučić.

Bonus video

Tanjug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike