Vučić sa predstavnicima EU: Ponosan sam što sam imao priliku da pokažem koliko je Srbija lepa - i sa auto-puta, ali i sa reka

26.07.2023

19:12

0

Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju - naveo je on

Vučić sa predstavnicima EU: Ponosan sam što sam imao priliku da pokažem koliko je Srbija lepa - i sa auto-puta, ali i sa reka
Vučić sa predstavnicima EU - Copyright Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je razgovarao sa predstavnicima EU o temama od značaja za Srbiju.

- Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa i sa auto-puta, ali i sa reka - napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

On je dodao da je sa šefom delegacije EU u Srbiji Emanuele Žiofreom i ambasadorom Italije u Srbiji Lukom Gorijem razgovarao o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, kako bi još više pokazale svu svoju lepotu i potencijale koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

- P.S. Ambasador Italije Luka Gori je došao, kao što vidite, u dresu Fiorentine. Verujem da će optimizam za nekoliko sati malo da mu splasne - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.

Bonus video

Tanjug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike