Rada Trajković podržala Mariniku: U pravu je, roditelji ubijene dece nemaju "tapiju na bol"

22.07.2023

19:49

1

Nakon stravične izjave koju je izrekla govoreći o Anketnom odboru koji treba da se rasvetli tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu, Marinika Tepić dobila je sledbenicu - Radu Trajković

Rada Trajković podržala Mariniku: U pravu je, roditelji ubijene dece nemaju "tapiju na bol"
Copyright ATAImages/ A.A.

Miljenica samozvanog premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija Rada Trajković podržala je monstruoznu izjavu Marinike Tepić da roditelji ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" nemaju "tapiju na bol".

Nakon stravične izjave koju je izrekla govoreći o Anketnom odboru koji treba da se rasvetli tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu, Marinika Tepić dobila je sledbenicu.

Ni manje ni više nego Radu Trajković.

 

 

- Marinika je u pravu. Svi razumemo individualnu traumu roditelja, koji pravdu traže kroz pravni proces. Ali događaji u Ribnikaru i Mladenovcu doneli su i kolektivnu traumu za celo naše društvo. Taj kolektivni vapaj, iskazan kroz proteste protiv nasilja, takođe zaslužuje pažnju - bez imalo srama napisala je on na Tviteru i upisala se u istoriju političkog bešćašća u Srbiji.

Podsetimo, Mariniki Tepić i njenim saborcima na pamet nije palo da se izvine zbog neljudske izjave, štaviše, svi opozicioni lideri redom su krenuli da kukaju kada je obelodanjeno da na zahtev roditelja Skupština obustavlja rad odbora.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike