Monstruozna poruka Marinike Tepić roditeljima žrtava iz "Ribnikara": Niko nema tapiju na bol!

20.07.2023

11:38

0

Osnivanje odbora je nepotrebno i kontraproduktivno i moglo bi da omete istragu, stav je porodica žrtava i njihovih zastupnika

Monstruozna poruka Marinike Tepić roditeljima žrtava iz "Ribnikara": Niko nema tapiju na bol!
Copyright TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Marinika Tepić, potpredsednica Đilasove stranke i novoizabrana predsednica Anketnog odbora Skupštine Srbije koji se bavi tragedijama u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu, dala je jednu od najmostruoznijih izjava u novijoj političkoj istoriji. 

Naime, pošto su zastupnici porodica žrtava u ime svojih klijenata ocenili da je formiranje Anketnog odbora nepotrebno, pa čak i štetno, Tepićeva je, upitana za tu činjenicu i kako na to gleda, izjavila da "niko nema tapiju na bol", besramno uvredivši na taj način sve roditelje žrtava dva masakra.

- Ja potpuno razumem bol tih roditelja i smatram da niko nema tapiju na bol - doslovce je rekla Tepićeva.

n1

Inače, u zapisnik u postupku koji se vodi protiv Vladimira Kecmanovića, oca maloletnog ubice iz „Ribnikara“, uneta je ocena punomoćnika porodica žrtava da je formiranje Anketnog odbora nepotrebno, pa čak i štetno.

- Osnivanje odbora je nepotrebno i kontraproduktivno i moglo bi da omete istragu - ušao je stav porodica i njihovih zastupnika.

Tepićeva inače više i ne krije šta je pravi motiv za osnivanje Anketnog odbora, te da to nije potraga za istinom, nego pokušaj da dokaže da je "sistem zakazao". Dakle, još jedan pokušaj da iskoristi ovakve dve tragedije za svoje političke poene.

Bonus video:

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike