Ideolog protesta poručio predsedniku: Vučiću, mani se više žrtava "Oluje", obiđi logore u kojima su Srbi mučili i ubijali druge narode!

21.07.2023

10:55

0

Teodorović je svoj sumanuti predlog formulisao na društvenoj mreži Tviter

Ideolog protesta poručio predsedniku: Vučiću, mani se više žrtava "Oluje", obiđi logore u kojima su Srbi mučili i ubijali druge narode!
Dušan Teodorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Akademik Dušan Teodorović, opozicioni aktivista i ideolog takozvanih protesta protiv nasilja poručio je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću da se mane žrtava zločinačke akcije "Oluja".

Umesto toga, predlaže Teodorović, predsednik bi trebalo da obiđe logore u kojima su Srbi ubijali druge narode.

Teodorović je svoj sumanuti predlog formulisao na društvenoj mreži Tviter.

- Aleksandar Vučić je saopštio da je sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom odlučio da Dan sećanja na sve žrtve “Oluje” ove godine bude održan u Prijedoru. Nadam se da će u sklopu ove manifestacije da obiđu i logore  “Keraterm”, “Omarska” i “Trnopolje” - napisao je Teodorović.

Podsetimo, predsednik Srbije sastao se juče sa patrijarhom SPC Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Vučić je na društvenim mrežama obelodanio da je na sastanku dogovoreno da obeležavanje Dana sećanja na stradale Srbe bude održano 4. avgusta u Prijedoru.

Ovo nije prvi put da opozicioni aktivista, akademik Dušan Teodorović, pljuje po Srbima, i Srbiji, kao i da poziva na primenu fašističkih metoda u obračunu sa njegovim neistomišljenicima.

Podsetimo, one je nedavno gostujući na prozapadnoj, tajkunskoj televiziji Novoj S rekao da bi voleo da svoje neistomišljenike protera iz naseljenih mesta.

- Ja ne znam da li lustracija predviđa mogućnost da se nekome da zabrana prilaska naseljenim mestima sa više od 1000 stanovnika, nešto tako – kazao je Teodorović.

Šta to zaista znači, objasnio je njegov istomišljenik iz opozicije Slobodan Georgiev.

- Sve ćemo mi vas u logore - poručio je on svojevremeno prolazeći pored pristalica Srpske napredne stranke.

Dakle, iako su liberalima konstantno “puna usta” ljudskih prava i sloboda, oni istovremeno redovno pozivaju na linč i primenu fašističkih metoda u obračunu sa svojim neistomišljenicima.

Bonus video

n1

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike