Više ne pokušava da se krije iza lažne "borbe protiv nasilja": Akademik otvoreno vređa građane i širi fašističku ideologiju

22.05.2023

17:08

0

Nakon lidera Demokratske stranke Zorana Lutovca ni Teodorović više ne pokušava da se krije iza lažne "borbe protiv nasilja" već otvoreno vređa građane

Više ne pokušava da se krije iza lažne "borbe protiv nasilja": Akademik otvoreno vređa građane i širi fašističku ideologiju
Dušan Teodorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Opozicioni aktivista, akademik Dušan Teodorović, još jedan je od onih koji bi se fašističkim metodama obračunali sa neistomišljenicima.

Nakon lidera Demokratske stranke Zorana Lutovca ni Teodorović više ne pokušava da se krije iza lažne "borbe protiv nasilja" već otvoreno vređa građane i širi fašističku ideologiju.

Naime akademik saobraćaja, Teodorović, izrekao je još jednu gnusnu i ponižavajuću konstataciju,  da "građani pristaju na političku prostituciju".

printscreen
 

 

Naravno, to se ondosi na one građane koji misle drugačije od njega i onih koji bi da blokiraju Srbiju i njene institucije. Oni su za njega prostitutke, i ljudski otpad. 

Progon, blokada institucija, silovanje, šišanje, ubijanje, to je ono čime prete ideolozi i promoteri blokada Srbije onima koji se ne slažu, dakle, čist fašizam na delu.

Podsetimo, određeni lideri dela opozicije, posebno oni iz tzv. ekološke koalicije, predlažu blokadu grada i sprečavanje Spasovdanske litije kao vid protesta protiv patrijarha Porfirija, koji je na udaru žestoke i beskrupulozne kampanje, i kojeg nazivaju "Vučićevim popom". 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike