Boško Obradović pod zastavom duginih boja: Desničar protestuje zajedno sa pripadnicima LGBT zajednice (FOTO)

24.06.2023

19:37

2

Kao i svaki put do sada, među okupljenima na političkom protestu opozicije je mogao da se vidi pravi političko-ideološki bućkuriš

Boško Obradović pod zastavom duginih boja: Desničar protestuje zajedno sa pripadnicima LGBT zajednice (FOTO)
Copyright Tanjug/Zoran Žestić/Printscreen

Osmi po redu politički protesti dela opozicije počeli su okupljanjem ispred Skupštine Srbije. Organizatori ovih protesta su Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Biljana Đorđević.

Kao i svaki put do sada, među okupljenima je mogao da se vidi pravi političko-ideološki bućkuriš. Bilo je tu od desničara na čelu sa Boškom Obradovićem do pripadnika LGBT zajednice koji su mahali svojim zastavama.

Printscreen
 

Tako je mogla da se vidi jedna paradoksalna scena gde jedan od pripadnika LGBT zajednice maše zastavom duginih boja na protestu na kojem rame uz rame maršira sa Obradovićem koji je na političkoj sceni Srbije najpoznatiji protivnik gej parade.

Printscreen
 

Pa iako među okupljenim ima od ekstremnih desničara do ekstremnih liberala i levičara, jedna stvar im je zajednička. Svima njima smeta stabilnost i napredak Srbije i imaju samo jednan cilj – da se dokopaju fotelje. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike