Srpska lista: Protiv našeg naroda se mesecima vodi hibridni rat!

20.06.2023

23:46

0

Hibridni rat koji se vodi protiv srpskog naroda i naše stranke koja je stožer oko koga se i u ovim teškim vremenima okuplja srpski narod vodi se na svim poljima mesecima unazad

Srpska lista: Protiv našeg naroda se mesecima vodi hibridni rat!
Copyright Tanjug/Dopisništvo KIM

Srpska lista je saopštila večeras da se već mesecima vodi hibridni hat protiv srpskog naroda i te stranke, koja je stožer oko koga se, i u teškim vremenima, Srbi okupljaju, dodajući da je cilj onih koji ih napadaju i lažno tvrde da rukovodstvo Srpske liste nije na Kosovu - razbijanje jedinstva srpskog naroda.

"Hibridni rat koji se vodi protiv srpskog naroda i naše stranke koja je stožer oko koga se i u ovim teškim vremenima okuplja srpski narod vodi se na svim poljima mesecima unazad", navedno je u saopštenju Srpske liste. 

Kako navode, osim što su pod snažnim pritiskom antisrpskog režima Aljbina Kurtija, izloženi su i napdaima "kvazi opozicije iz Beograda". 

"Naše rukovodstvo, kao i sav srpski narod, osim što je pod snažnim pritiskom antisrpskog režima Aljbina Kurtija i njegovih službi, ovih dana je posebno izloženo i napadima kvaziopozicije iz Beograda koja je alat u rukama Aljbina Kurtija", ističu iz Srpske liste. 

Dodaju da je kriminalizacija Srpske liste proizvela teške posledice za srpski narod na Kosovu. 

"Kriminalizacija Srpske liste mesecima unazad i srpskog naroda na severu Kosova i Metohije koju su paralelno vodili Aljbin Kurti i lešinari poput Borka Stefanovića, Vuka Jeremića i njihovih satrapa za rezultat ima šest neosnovanih hapšenja srpskih domaćina i patriota, upucavanje i prebijanje Srba i naše dece, jer su alibi za progon Srba Kurtiju dali baš nabrojani kvaziopozicionari u Beogradu", navode u saopštenju.

Kažu da je cilj takvih da razbiju jedinstvo srpskog naroda.

"Isti oni koji danas napadaju Srpsku listu i lažu kako rukovodstvo Srpske liste nije na Kosovu i Metohiji imaju za cilj razbijanje jedinstva našeg naroda. Mi se dobro znamo i svaki građanin zna da su na protestima svakoga dana sa Srbima na svim mirnim građanskim protestima i članovi i rukovodstvo Srpske liste, koji su i 29. maja bili u prvim redovima ispred svog naroda, i ispred šok bombi i suzavca", saoštavaju iz Srspke liste. 

Ističu da su "lažni opozicionari imali samo reči hvale za Aljbina Kurtija". 

"Ovi lažni opozicionari su za Aljbina Kurtija koji progoni srpski narod imali samo reči hvale, a on za njih crveni tepih i otvorene prelaze da mogu da dođu i stvaraju podele među građanima, i srpskog naroda su se setili tek nakon dvadeset dana protesta", navode.

 Pozivaju na jedinstvo srpskog naroda na Kosovu.

"U ovim teškim vremenima braćo i sestre moramo više nego ikad da zbijemo redove i nikada ne izgubimo iz vida da protiv sebe imamo jedan antisrpski režim kome smeta sve što je srpsko, i koji za cilj ima progon svih Srba bez obzira na političko opredeljenja, ime, prezime ili neku drugu razliku među nama. U tome nažalost ima podršku i ljudi poput Borka Stefanovića i Vuka Jeremića koji u ovim teškim trenucima žele da na leđa našeg napaćenog i herojskog naroda stave još koji teg", ističu u saopštenju.

Naglašavaju da su posvećeni borbi za opstanak srspkog naroda i oslobađanju, kako kažu, neosnovano uhapšenih Srba. 

"Na nama je da sve te namere prozremo i odbacimo, posvećeni borbi za naš opstanak, oslobađanje naše neosnovano uhapšene braće i naših opština koje su zaposele Kurtijeve parapolicijske jedinice. I ovo će se jednom juče zvati, a kao i prethodnih 24 godina i sutra će ovo biti naše opštine, naši domovi, naša sela i gradovi. Svih nas koji se iskreno borimo u nemogućim uslovima da sačuvamo naš narod", poručuju iz Srpske liste. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike