Čučković suvim činjenicama razobličio laži Mile Popović: Vrtići, škole, saobraćajnice, aerodrom, Prokop...

11.06.2023

13:51

0

Na konstataciju da je godinu dana gradske vlasti "jedno veliko ništa!" Čučković je navodio činjenice koje to "ništa" potpuno demantuju

Čučković suvim činjenicama razobličio laži Mile Popović: Vrtići, škole, saobraćajnice, aerodrom, Prokop...
Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Nemoćni pred stvarnošću opozicioni poslenici služe se svakodnevno podmetanjima i lažima u pokušaju da negiraju sve što je urađeno.

Tako je Mila Popović, predsednica Gradskog odbora SSP Beograd, iznela niz neistina kako bi predstavila da u Beogradu ništa nije izgrađeno, popravljeno, pa čak zamera i da nisu zatvorene kladionice?!

Miroslav Čučković, Gradski menadžer i član Predsedništva Srpske napredne stranke suvim činjenicama demantovao je njeni reči čime je razobličio svu mržnju koju je posejala.

Na konstataciju da je godinu dana gradske vlasti "jedno veliko NIŠTA!" Čučković je navodio činjenice koje to "ništa" potpuno demantuju.

-Vrtići: Novi Beograd, Barič, Braća Jerković, sad će Borča i Stepojevac. Škole: OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici, 9. gimnazija u Mladenovcu, gimnazija Dobanovci, Tehnička škola Lazarevac itd. Urađeno je preko 400 saobraćajnica širom 17 opština, "Busplus" je raskrinkan u paramparčad, besplatni udžbenici, vrtići, bazeni... naveo je na početku Čučković.

Poručio joj je i da se "malo provoza jer nije Beograd samo Vračar" gde su obnovljene gotovo sve ulice uključujući i Maksima Gorkog čija rekonstrukcija počinje uskoro.

-Kanalizaciona mreža u naselju Šangaj, Železniku, Mladenovcu, Kumodražu, Krnjači, Dražnju, Ritopeku, Grockoj, Umčarima, a uskoro Barič, Dren, Orašac, gas na celoj Zvezdari, naveo je Čučković.

Podsetio je i da je otvorena nova pista na aerodromu, te nova zgrada, zatim da se gradi Prokop, obilaznica...

-Novi SC Radnički odbojkaški centar na Nbgd, novi Čuburski i jos 20 parkova širom Beograda, novi objekti socijalne zaštite od Barajeva do Bežanije. Malo je na Tviteru mesta za sve urađeno, ali dovoljno da raskrinka demagogiju i laž. Lepi pozdrav, zaključio je gradski menadžer.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike