Milivojević pokazao veliko neznanje i potvrdio da se ne razume ni u zakone ni u Ustav Srbije

10.06.2023

19:30

0

Milivojević je izjavio da su izbori za Skupštinu Grada Beograda i pokrajinski izbori u AP Vojvodini „jedino što po zakonu i ustavu predstoji sledeće godine“ iako bi po zakonu trebalo da budu 2026. godine

Milivojević pokazao veliko neznanje i potvrdio da se ne razume ni u zakone ni u Ustav Srbije
Srđan Milivojević - Copyright RTS 2 printscreen

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević pokazao je veliko neznanje i potvrdio da se ne razume ni u zakone, ni u Ustav Republike Srbije.

U gostovanju na tajkunskoj televiziji Nova S, Milivojević je izjavio da su izbori za Skupštinu Grada Beograda i pokrajinski izbori u AP Vojvodini „jedino što po zakonu i ustavu predstoji sledeće godine“.

– Srbiji jedino što predstoji po zakonu i ustavu sledeće godine su izbori za Skupštinu Grada Beograda i pokrajinski izbori u AP Vojvodini. Sve drugo su nagađanja Aleksandra Vučića – kazao je poslanik DS-a.

Ipak, Milivojeviću je „promaklo“ da su beogradski izbori održani 3. aprila 2022, a budući da se održavaju na svake četiri godine, naredni redovni izbori bi trebalo da budu 2026, a ne 2024.

Poslanik DS-a je optužio predsednika Vučića da „nagađa“, iako je zapravo Milivojević neznalica koja garantuje da sledeće godine po zakonu i ustavu sleduju beogradski izbori. Izgleda da opozicionari ne planiraju da prestanu da se sramote neznanjem.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike