Dačić uputio saučešće povodom tragedije u Indiji: Sa velikom tugom i žaljenjem smo primili vest o stravičnoj železničkoj nesreći...

03.06.2023

15:41

0

On je naglasio da iako je u ovom trenutku teško pronaći prave reči koje bi pružile utehu porodicama nastradalih

Dačić uputio saučešće povodom tragedije u Indiji: Sa velikom tugom i žaljenjem smo primili vest o stravičnoj železničkoj nesreći...
Ministar Ivica Dačić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Povodom stravične železničke nesreće u Indiji, prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je izraze iskrenog saučešća indijskom kolegi Subramanjamu Džaišankaru.

- Sa velikom tugom i žaljenjem smo primili vest o stravičnoj železničkoj nesreći na istoku Indije, u kojoj je stradao veliki broj ljudi. U ime Ministarstva spoljnih poslova Srbije i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća, koje molim da prenesete i porodicama nastradalih, a povređenima želje za što brži oporavak, u nadi da će aktivnosti u cilju spašavanja ugroženih biti okončane uspešno i u što kraćem roku - rekao je Dačić.

AP Photo
 

On je naglasio da iako je u ovom trenutku teško pronaći prave reči koje bi pružile utehu porodicama nastradalih.

- Uveravam vas da Republika Srbija duboko saoseća u bolu i deli tugu sa prijateljskim indijskim narodom - navodi se u saučešću prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike