Đilasov pulen fizički napao učenika zbog srpske zastave: “Zrenjanin je na drugoj teritoriji, ne možeš ovde da mitinguješ za Kosovo”

01.06.2023

19:48

0

Petar Petrović je na učenika nasrnuo u trenutku kada je mladić na skupu protiv nasilja razvio zastavu sa mapom Kosova i Metohije i srpskim grbom

Đilasov pulen fizički napao učenika zbog srpske zastave: “Zrenjanin je na drugoj teritoriji, ne možeš ovde da mitinguješ za Kosovo”
Copyright Printscreen/Facebook

Dok opozicija, pod maskom borbe protiv nasilja, na sve načine pokušava da zasedne u fotelje i nastavi sa pljačkom Srbije kao što je to bio slučaj od 2000. do 2012. godine, sa svih strana pojavljuju se incidenti koji nesumljivo dokazuju da su upravo oni najveći nasilnici i siledžije.

Poslednji u nizu incidenata dogodio se juče u Zrenjaninu kada je predsednik sindikata Sloga u zrenjaninskoj Pošti i član Đilasove Stranke slobode i pravde, Petar Petrović , fizički nasrnuo na 19-godišnjeg učenika srednje škole u ovom gradu i istaknutog humanitarca koji je više puta organizovao uspešne humanitarne akcije u kojima su sakupljena značajna sredstva za materijalno ugroženu decu na Kosovu i Metohiji kao i ostatku Srbije.

Printscreen/Facebook
Petar Petrović i članovi Đilasove partije

Đilasov pulen je na učenika nasrnuo u trenutku kada je mladić na skupu protiv nasilja razvio zastavu sa mapom Kosova i Metohije i srpskim grbom.

Kako su nam potvrdili svedoci, Petrović mu je tom prilikom uputio više uvredljivih reči i dodao:

- Nećeš moći na našem skupu da mitinguješ za Kosovo, gubi se odavde!

Printscreen/Facebook
Petar Petrović i Marko Bastać

Tom prilikom Đilasov pulen je učeniku rekao i da ga ne interesuje nasilje na Kosovu i Metohiji, kao ni sudbina srpskog stanovništva i da je to “tamo negde” a da je Zrenjanin “na drugoj teritoriji”!

Ovo je samo jedan u nizu dokaza koliko opoziciju zaista zanima borba protiv nasilja, ali i dobar primer koliko ih interesuje južna srpska pokrajina.

Printscreen/Facebook
 

Dok s jedne strane, na najdegutantniji način iskorišćavaju užasne tragedije na Vračaru i selima kod Mladenovca, s druge strane zatvaraju oči pred otvorenim terorom koje Aljbin Kurti i privremene prištinske vlasti vrše nad srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji.

Neki od njih, poput Balše Božovića i Đilasovog zrenjaninskog pulena Petrovića, su otišli i korak dalje i otvoreno se stavili na stranu albanskih ekstremista koji otimaju svetu srpsku zemlju. Juče je napadnut 19-godišnji učenik, sutra će biti neko drugi ko se protivi nezavisnosti Kosova i Metohije, a cilj svega je da se ponovo dođe na vlast i nastavi pljačka koja je zaustavljena 2012. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike