"Sram vas sve bilo": Oglasio se Vučević zbog karikature na kojoj je Vučić predstavljen kao Hitler

31.05.2023

19:29

0

On je istakao da se ovom karikaturom vređa ne samo predsednik Vučić, nego ceo srpski narod

"Sram vas sve bilo": Oglasio se Vučević zbog karikature na kojoj je Vučić predstavljen kao Hitler
Miloš Vučević - Copyright Tanjug/ Ministarstvo Odbrane i Vojska Srbije

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević nazvao je sramnom i ogavnom karikaturu koja će izaći u sutrašnjem izdanju Nin-a, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao nacistički vođa Adolf Hitler.

Vučević ističe da tom karikaturom vređaju ne samo predsednika Vučića, nego ceo srpski narod i sve slobodoumne građane i patriote koji vole svoju državu.

- Vređaju i sve žrtve nacističkih monstruma i njihove potomke, među kojima je i sam predsednik Vučić kojem su ustaše ubile dedu po ocu i mnogobrojnu rodbinu. Niko od nas nema problem sa tim umetničkim “izražajima” koje nazivaju slobodom medija u istim tim medijima koji su sve samo ne oslobođeni od mržnje i bolesne ljubomore zbog uspeha predsednika Vučića - rekao je Vučević.

Predsednik SNS dodaje da ipak, u jednoj normalnoj i civilizovanoj državi za bilo kakvo poređenje predsednika, kojeg je podržalo više od 2,2 miliona građana Srbije, sa fašistima, ili bilo kakve aluzije na tu temu, jedino može da se kaže - sram vas sve bilo!

- Ako osnivanje narodnog pokreta za državu, jednog saborstva oko najvažnijih nacionalnih pitanja, skupa rodoljublja i patriota oni izjednačavaju sa monstroznim idejama fašizma i nacizma, onda te što to rade ne možete nazvati nikako drugačije nego jadnicima i monstrumima koji žele zlo svom narodu i svojoj drzavi. Ovim su još jednom pokazali da su oni jedna besramna grupica koja je isfrustrirana od sopstvene nesposobnosti i nemoći, i da skandalozne karikature kojima “vode rat” protiv predsednika Vučića potvrđuju samo da ne mrze samo Vučića, već ceo narod i državu, i da ne mogu da se pomire sa uspesima koje ostvarujemo. Jasno je da najveću pretnju sada vide u najavljenom narodnom pokretu za državu koji će upravo biti najjača brana svakom pokušaju razbijanja naše države. Toga se oni i plaše - poručio je Vučević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike