Vučić nakon napada na Srbe na Kosovu i Metohiji: Kurti je jedini krivac - želi da dovede do krvoprolića ceo region!

29.05.2023

20:27

0

U poslednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je da razume šta je to pripremano za danas i sve u organizaciji Kurtija, sa željom da dođe do velikog sukoba između Srba i NATO - rekao je predsednik

Vučić nakon napada na Srbe na Kosovu i Metohiji: Kurti je jedini krivac - želi da dovede do krvoprolića ceo region!
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Aljbin Kurti ima samo jednu želju - da izazove sukobe na KiM i dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, da dovede do krvoprolića ceo region i naglasio da je Kurti jedini krivac za ovo što se događa na KiM.

Vučić je u vanrednom obraćanju javnosti u Predsedništvu rekao da je malo ko želeo da razume šta je suština svega što se na KiM događa, iako smo mesecima govorili da Kurti to želi da dođe do sukoba.

- U poslednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je da razume šta je to pripremano za danas i sve u organizaciji Kurtija, sa željom da dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, a on koji je jedini krivac za sve što se događa, da pere pilatovski ruke i kaže da sa njim to nema nikakve veze - rekao je Vučić.

Dodao je da kasni sa obraćanjem, jer je imao razgovore sa Amerikancima, Nemcima i Evropljanima, ali i zato što je hteo da prikupi potpuno tačne informacije i da će saopštiti šta je to što ćemo da činimo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike