Podrška predsedniku stigla i iz Kine: “Podržavamo miting i prenosimo utiske drugovima u Pekingu”

26.05.2023

18:36

0

Iz Kine smo došli turistički, čuli smo za predsednika Vučića i sjajne odnose koje Kina i Srbija imaju, rekli su kineski turisti

Podrška predsedniku stigla i iz Kine: “Podržavamo miting i prenosimo utiske drugovima u Pekingu”
Copyright Printscreen

Kinezi koji su došli turistički u našu zemlju idu na skup "Srbija nade", jer su čuli za sjajne odnose koje njihova zemlja ima sa Srbijom.

- Iz Kine smo došli turistički, čuli smo za predsednika Vučića i sjajne odnose koje Kina i Srbija imaju. Puno pozdrava za ovu prelepu zemlju i ove divne ljude. Podržavamo miting i prenosimo utiske drugovima u Pekingu - rekli su naši prijatelji iz Kine.

Podsetimo, danas se u Beogradu održava veliki narodni skup "Srbija nade" koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ljudi širom Srbije su se već noćas uputili ka Beogradu kako bi danas podržali predsednika Vučića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić poručili su da će sa ovog skupa biti poslata jasna poruka ujedinjenja.

- Trudiću se da govorim pomirljivim jezikom, ponuditi nova rešenja i nove stvari i pozvati na dijalog one koji misle drugačije. Ne zato što sam slab, ne biste verovali kolika je moja unutrašnja snaga danas i juče. Imam neobićajeni mir i moja uloga će se od ponedeljka promeniti. Imaćemo skup i o tome ću pričati - rekao je Vučić .

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike