Samir Tandir predvodi građane Sandžaka koji su krenuli u Beograd na miting "Srbija nade" (FOTO)

26.05.2023

14:09

0

Tandir ističe da su proteklih godina zajedno radili velike stvari, auto put, gasovod, rešavani su ekološki problemi, zapošljavanje, povećali stepen ostvarivanje manjinskih i ljudskih prava

Samir Tandir predvodi građane Sandžaka koji su krenuli u Beograd na miting "Srbija nade" (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/Samir Tandir

Samir Tandir, predsednik BOSS-a, rekao je da je Srbija nade - zemlja svih svojih građanki i građana, jednakih šansi za sve, dovoljno prostrana za sve naše planove i ambicije, zemlja u kojoj će se rađati i živeti naša deca.

- Zemlja u kojoj ima mesta i za republikance i monarhiste, za konzervativce, liberale i socijaliste, za provaslavce, muslimane, katolike i sve druge konfesije - rekao je Tandir i dodao:

- Zemlja u kojoj ima mesta za većinski i za manjinske narode, zemlja u kojoj ima mesta i za vlast i za opoziciju. E to je naša Srbija nade.

Tandir ističe da su proteklih godina zajedno radili velike stvari, auto put, gasovod, rešavani su ekološki problemi, zapošljavanje, povećali stepen ostvarivanje manjinskih i ljudskih prava.

- Ipak stvari su daleko od idealnog, moramo još puno da radimo da bi sandžačke opštine po razvoju dostigle ostatak zemlje. Preduslov za sve naše planove, jeste da sačuvamo mir i stabilnost u državi Srbiji - rekao je Tandir i dodao:

- Mi smo prijatelji i kad je dobro i kad se suočavamo sa izazovima. Kada se naša zemlja suočava sa jednom od najvećih tragedija nove istorije, kada se spolja i iznutra vrše ogromni pritisci, više nego ikad nam je potrebno jedinstvo, kako bi smo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše. Zato puna podrška politici mira predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike